A. v. d. B., Oosterbeek

Hallo Y***,
Als het goed is heeft D*** jou vandaag gemaild met daarin onder andere vermeldt wat zijn resultaat voor Engels in cijfers en decimalen was, dat hij heeft behaald in zijn afsluitende toetsweek van dit schooljaar VWO-2...
Een 7,8 Y***!
Een 7,8!!!
Zeer bedankt Y***, voor wat je voor onze jongen hebt gedaan en samen met hem. Ook zeer bedankt voor de plezierige, hem stimulerende contactname en

R. Sch., Beek

Het doet me plezier u te kunnen berichten dat de bijlessen naar goede tevredenheid verlopen. De heer L*** weet B*** en S*** er goed bij te houden.

A. N., Beltrum

Geweldig tevreden met deze meneer uit Neede. Klikt heel goed met I***. Ook de manier waarop hij uitleg geeft is heel duidelijk. I*** vindt het heel fijn dat hij komt en kijkt niet op tegen haar bijles. Prima geregeld! Morgen komt hij weer.

J. L., Borne

Onze dochter is geslaagd met een 6,9. Totaal boven verwachting! De gedrevenheid van de docent, die bleef herhalen en het nooit af liet weten, geweldig. Zonder de bijlessen was ze nooit geslaagd voor economie. Dank en we bevelen Abacus en R*** zeker aan.

I. V., Landgraaf

Onze dochter is zonder problemen overgegaan. Uw docent gaf haar precies wat ze nodig had: structuur. Hij zei in de eerste bijles: "Ik ga jou leren hoe je moet leren." En dat is gelukt.

B. S., Amersfoort

Ik heb het tentamen dik gehaald! Vooral het chemie-gedeelte ging goed, dus de bijlessen hebben duidelijk hun vruchten afgeworpen. Wat me te wachten staat voor het volgende tentamen weet ik op dit moment nog niet maar als ik eventueel bijles nodig heb, kom ik bij jullie terug.

B. R., Ede

Wij willen graag een review geven over de bijles die onze zoon heeft gehad:

Onze zoon heeft in totaal 8 bijlessen gehad voor economie. De bijles docent, Lucien R***, heeft met hem veel eindexamens geoefend en hem bijzonder goed begeleid. Onze zoon heeft dan ook een mooie voldoende gehaald op het eindexamen en is geslaagd voor zijn VWO 6.

Zeer bedankt voor de hulp!

A. S., Amersfoort

Wij zijn heel tevreden over uw snelle handelen en hoe de bijlesdocent het opgepakt heeft.

D. d. G., Leeuwarden

Hartelijk dank voor uw bemiddeling van een bijlesdocent voor onze dochter. Het heeft haar goed gedaan, ze voelde zich veel rustiger en is geslaagd. De docent heeft goed werk geleverd!

D. v. E., Sittard

Ik wilde even laten weten dat onze dochter over is naar Havo 4. Ze heeft hard gewerkt met haar bijlesdocent. Door inzet en geduld van haar docent is het helemaal goed gekomen!

M. S., Tubbergen

We zijn echt blij dat we het opgepakt hebben. Hij plant nu veel beter en dat was het grote probleem. De cijfers gaan omhoog, hij wil het nu zelf verder doen. Dank jullie wel.

M. G., Markelo

Fijn, dat er snel een docent beschikbaar was. De heer J*** kon het goed en op een prettige manier uitleggen.  Het waren maar 5 lessen, maar onze zoon heeft er al veel aan gehad. Hij heeft kennis opgedaan, maar vooral zijn zelfvertrouwen is toegenomen.

W. D., Soest

De bijlessen Engels voor onze zoon lopen voorspoedig. Inmiddels heeft hij weer een 8 behaald, en is zijn overgang naar VWO 2 veilig gesteld.

Wij zijn tevreden over de gang van zaken tot nu toe.

A. D., Stramproy

Vandaag heb ik mijn punten teruggekregen. En ik heb een 6.4 voor Engels Grammatica en een 6.9 voor Engels correspondentie :). Ik ben heel erg blij met deze cijfers, ze zijn niet heel hoog, maar ik ben er wel heel erg blij mee en wil u daarom ook bedanken voor de goede bijlesdocent.

A. v. B., Buren

De bijlesdocent legde het goed uit en H*** heeft de laatste natuurkundetoets afgesloten met een 7 en hiermee een tekortpunt weggewerkt en is overgegaan naar HAVO 5.

A. H., Oirsbeek

Geslaagd met mooie cijfers, natuurkunde opgehaald van 4,5 naar 6! Had het zonder jullie hulp niet gehaald! Stond er voor natuurkunde echt niet goed voor!

J. B., Groenlo

Dankjewel!!! Ben echt super blij :D

De bijlessen hebben hun werk wel gedaan.... Heb een 6,1 voor het examen gehaald!!! Zo hoog heb ik in die 4 jaar dat ik economie heb nog nooit gehaald!!

Dus nogmaals heeeeeeeeel erg bedankt dat je me heb willen helpen! Het harde werken word toch beloont.

M. W., Wierden

R*** vindt Engels nu leuk, vorig jaar baalde hij flink.

Dankzij de prima docent is hij veel zekerder geworden en haalt hij mooie cijfers.

R. F., Almelo

De bijlessen verliepen prima. Snel geregeld en naar tevredenheid. Ze is nu op niveau, cijfer is gestabiliseerd naar een 7, ze kan nu zelfstandig verder.

fam V., Heerlen

We willen de bijles per eind volgende maand beëindigen. Uw bijlesdocent heeft onze dochter op een fantastische wijze geholpen met het verbeteren van haar leerprestaties. Hij is geduldig, stimulerend en zoekt voortdurend naar creatieve oplossingen. Volgend schooljaar kan onze dochter naar verwachting op eigen kracht haar goede leerprestaties voortzetten. Hartelijk dank voor uw steun.

B. B. en F., Velp

Goedeavond S***,

We zijn heel erg blij met J***!!

Hij doet het zó goed.

Zijn betrokkenheid en inzet zijn echt super!!

Ik wil dat toch even melden...

J. V., Hoensbroek

Wij willen u meedelen dat onze zoon inderdaad zonder problemen geslaagd is met uiteindelijk nog een extra compensatiepunt voor Engels, wie had dat gedacht! Natuurlijk heeft hij meteen naar zijn bijlesdocente gebeld en haar bedankt.

E. Z., Hengelo

Wij zijn zeer tevreden over uw instituut en ook over de wiskundeleraar zeer tevreden. Hiervoor onze dank.

De resultaten zijn nu goed en hebben er het volste vertrouwen in dat het met het examen ook goed zal gaan.

N. M., Weert

Onze zoon heeft zijn toetsweek goed afgesloten, had voor Engels een 8,3!

S. v. d. M., Landgraaf

Langs deze weg wil ik u bedanken voor de goede lessen die N*** heeft gehad van mw. H***.

Ik heb van haar vernomen dat u op de hoogte bent dat we stoppen met de bijlessen van N***. We zijn zeer tevreden over de manier van lesgeven van M*** met alle rust nam ze de tijd voor N***.

S. W., Amersfoort

De lessen thuis zijn heel goed geweest voor O***

F. v. d. V., Geldermalsen

Ik stond voor wiskunde een 3,3 gemiddeld en ben geslaagd met een 6!

Zonder bijles was dat nooit gelukt.

J. H., Landgraaf

De vroegtijdige opzegging is zonder meer te danken aan de goede bijlessen, die mijn zoon bij uw instituut genoten heeft. Ik heb zelfs kunnen constateren dat zijn plezier en motivatie in de franse taal sterk is toegenomen. Tijdens de bijlessen kwam ondermeer naar voren dat onderwerpen zoals de grammatica niet of nauwelijks behandeld waren tijdens de lessen op school. De vooruitgang en enthousiasme zijn duidelijk zichtbaar in de stijging van zijn resultaten. Het cijfer is gestegen van een 5,3 naar een 7,5. Ik mag dan ook zeker stellen dat we uitermate tevreden zijn over uw instituut en zullen AbacuS zeker verder aanbevelen en er uiteraard ook weer zelf gebruik van willen maken als dat nodig mocht blijken.

P. T., Borne

Er was een goede klik tussen K*** en de docent. Hij heeft veel aan de bijlessen gehad en zijn cijfer met 2 punten opgehaald.

Dank voor de fijne begeleiding.

N. A., Amersfoort

Hoera hoera hoera, R*** is door naar 4 HAVO, en wat een laatste sprint heeft ze gemaakt

Haar mentor noemde haar zelfs klassikaal als voorbeeld afgelopen maandag: van 5 onvoldoendes (met een 4) naar 1 onvoldoende, geen bespreekgeval, gewoon in 1 keer door.

Door de bijlessen is ze van gemiddeld 3 naar een 5 gegaan, en is ze niet meer bang voor wiskunde.

M. S., Enschede

Er was een ontzettend goede klik tussen onze zoon en de docent.

Hij is flink vooruitgegaan met spelling. Het kwartje is gevallen en gaat nu in sneltreinvaart door.

Dank voor jullie inzet!

E. d. T., Zevenaar

Hallo Meneer B***,
Ik kan u met heel veel vreugde melden dat ik een 7.9 voor mijn Nederlands tentamen heb gehaald! Echt een super mooi cijfer, ruim voldoende, waar ik zeer trots op ben. Ik wil u nogmaals bedanken voor alle energie en tijd die u in mij gestoken heeft.

T. D., Sittard

Onze dochter is geslaagd voor haar diploma... dus de bijlessen zijn niet voor niks geweest. Nogmaals bedankt!

B. J., Drachten

Wij zijn erg positief over de samenwerking met de docent van Abacus en onze dochter heeft al haar cijfers op de voor haar lastige vakken weg weten te werken en tevens heeft haar zelfvertrouwen een enorme stimulans gekregen. Goed nieuws is altijd de moeite waard!

fam. K., Arnhem

Onze dochter was onzeker over haar Engels. Met name spreekvaardigheid en luistervaardigheid had daar onder te lijden. Na een half jaar bijles via Abacus is haar zelfvertrouwen dusdanig gegroeid dat haar cijfers merkbaar verbeterden. Ze gaat nu met vertrouwen het examen in.

J. B., Bilthoven

J*** is dankzij de bijles, eigenlijk tegen onze verwachting in, toch over naar de 5e. In september gaan we zeker door met de bijlessen. J*** zegt zelf dat hij er veel aan heeft.

M. P., Arnhem

Wat de bijles betreft gaat het heel goed, E*** heeft in de periode dat zij bijles heeft twee toetsen van NaSk met een voldoende afgerond!

Het contact tussen E*** en de bijles docent gaat ook goed. Zij gaat dus door naar het tweede leerjaar. Ik ben dan ook heel blij dat ik jullie heb benaderd, en kan het iedereen aanraden die het nodig heeft. Ik heb jullie folder ook door gegeven aan een HBO student die momenteel moeite heeft met het examen Nederlands.

J. v. d. P., Tiel

De Engelse lessen zijn afgelopen dinsdag volgens programma beëindigd. We zijn zeer tevreden over de samenwerking met uw docent. De manier van lesgeven, grammatica, voorlezen en presentaties / voordrachten, beviel erg goed.

Mijn zoon heeft behoorlijke progressie gemaakt, wat ook het doel was. Het belangrijkste van de lessen, vind ik dat hij zijn drempel van durven spreken in Engels voor publiek aanzienlijk verlaagd heeft en hem zelfverzekerder heeft gemaakt.

Y. T.-P., Maastricht

Ik wil u even op de hoogte brengen dat S*** geen bijlessen meer nodig heeft. Ze heeft op 31 oktober het tentamen van wiskunde gehad en is hiervoor geslaagd. S*** is nu helemaal bij met wiskunde.

Mocht ze verder nog bijlessen nodig hebben, dan kom ik zeker bij u terug.

Wij willen u hartelijk bedanken voor wat u gedaan hebt voor S***, anders kon ze deze opleiding niet volgen.

G. B., Voerendaal

Hierbij wil ik U van harte bedanken voor de bijles die voor mijn dochter uiterst succesvol zijn verlopen.

Op de hogeschool had ze een vak, boekhouden, welke ze op de HAVO niet had gehad. Voor de toets had ze naar maar 3 lessen een mooie 7.3.

Verder wil ik de heer S*** uit Maastricht ook hartelijk bedanken voor de prettige en duidelijke uitleg, gewoon klasse. En voor de voortijdige beëindiging, door de goede resultaten, werd geen enkel probleem van gemaakt. Nogmaals hartelijk dank, en voor de toekomst zal ik indien nodig graag weer gebruik maken van jullie instituut.

C. v. W., Epe

Hieronder de resultaten van W***. Laatste cijfer een 5.9 voor een luistertoets. Daar zijn we best tevreden mee, hiermee gaat hij met een 5.9 naar zijn eindlijst oftewel een 6.0 afgerond.

Ik heb al zijn cijfers in een bestand gezet zodat we kunnen zien dat hij een 4.8 gemiddeld stond toen mevr. M*** kwam.

Hierna alleen maar voldoendes op een 5.4 na voor een leestoets waar het hoogste cijfer een 5.5 voor was in de klas (best moeilijk dus).

De cijfers die gehaald zijn toen mevr. M*** er was zijn een 6.9 gemiddeld [...]

Oftewel: we mogen de conclusie trekken dat mevr. M*** goed werk heeft verricht [...] (en W*** ook uiteraard [...] )

We zijn blij dat M*** eind augustus in ieder geval voor een maand weer gaat starten met W***, gedurende die maand zullen we samen zien hoe het gaat [...] maar één ding kunnen we wel zeggen: we zijn enorm blij met de voldoende op de eindlijst!

D. P., Koningsbosch

Er staan nog 2 bijlessen gepland, de bijlesdocent was een prima leraar, we zijn zeer tevreden over hem.

R. D., Zevenaar

Beste S***,
Ik kan met trots melden dat ik het tentamen in één keer gehaald heb. Bedankt hiervoor!

E. C., Landgraaf

Ik ben zeer te spreken over de dienstverlening van AbacuS en zal hier in de toekomst, indien van toepassing, weer gebruik van maken. Een bijzonder groot compliment voor A*** S*** die mij door middel van haar professionele coaching en expertise veel geleerd heeft.

S. v. S., Veenendaal

M*** is zeer goed geholpen en we willen u graag bedanken voor het zoeken naar een goede leraar. Geweldig hoe die man met een puber om kan gaan.

R. L., Soest

A*** heeft afgelopen maandag haar scheikunde ingehaald en zij heeft net het cijfer teruggekregen.

Het is een 6.5 !!!! dus voldoende.

Nogmaals bedankt voor het helpen van mijn dochter.

P. F., Heerlen

De bijlesdocent is een zeer prettig persoon in lesgeven en omgang. Onze dochter heeft de wiskundelessen ook altijd als zeer prettig ervaren en heeft tevens haar wiskundepunt en -kennis al goed opgehaald.

J. M., Heerlen

... mijn zoon heeft 6 verliespunten weten af te bouwen naar 2, waardoor hij rechtstreeks bevorderd kon worden naar 3 HAVO. Wij zijn er erg blij mee! Zijn bijlesdocent heeft heel erg zijn best gedaan. De klik was er en mijn kind verheugde zich zelfs op de lessen. De docent was nauwgezet, betrokken en gaf met geduld de nodige uitleg.

J. B., Groenlo

Ik heb het erop zitten... het economie examen...

Ik heb denk ik heeeeeel veeeel mazzel gehad!

Er zaten veel inzicht vragen in en nauwelijks bereken vragen ;)

Ik merkte wel dat ik door de bijlessen wel beter antwoord kon geven op de vragen...

Nogmaals bedankt dat je me heb willen helpen! Ik heb er echt veel aan gehad en was ook veel zekerder met mijn antwoorden!

E. B., Soest

Hierbij wil ik laten weten dat C*** is geslaagd voor het theoretische gedeelte van haar opleiding. C*** en ik vonden J*** een hele fijne en betrokken leraar en hebben zijn hulp bijzonder gewaardeerd.

C*** gaat nu naar de PABO; als zij weer probelemen heeft met rekenen zullen we zeker bij u aankloppen.

A. B., Deventer

Ik wou even zeggen dat ik geslaagd ben en een 6,2 heb gehaald voor mijn centraal examen! Ik wou u nogmaals super bedanken voor uw hulp. Het heeft me heel erg geholpen.

E. D., Enschede

Bedankt voor de inzet en snelle afspraken die ik last minute kon inplannen. Dankzij deze bijlessen heb ik mijn Engels behaald en daarbij ook mijn propedeuse! Dit is natuurlijk een applausje waard voor jullie als organisatie en voor jullie docente die jullie hebben ingezet voor mij. Nogmaals bedankt!

G. L., Culemborg

Het was een prettige samenwerking en mijn zoon heeft er veel aan gehad.

U wordt vriendelijk bedankt voor het leveren van deze service en zo mogelijk tot nog eens.

N. B., Grevenbicht

We willen graag laten weten dat uw docent een prima keuze was voor onze dochter. Hij is kundig, kan goed met pubers omgaan en heeft veel geduld. Hij gaf onze dochter het gevoel dat ze competent is.

R. B., Gulpen

Het is wel een wat late mail, want het economie examen is al een hele tijd geleden. Ik had het niet gered om nog tussendoor een mail te sturen, ik moest zelfs naar de trein rennen. Het examen vond ik eigenlijk best wel meevallen, maar het betoog schrijven, dat was nogal heel vaag, ik weet niet of u het examen al in de tussetijd gezien heeft? In ieder geval, de bijlessen hebben heeeeeeel erg geholpen!! Ik had namelijk een 6 voor economie!! :D:D:D:D En ik ben ook geslaagd!!! :D:D:D:D:D

E. P., Hengelo

We willen je even laten weten dat P*** is geslaagd voor haar VWO diploma.

En voor zowel economie als m&o allebei een voldoende op de lijst.

Leuk detail om te vermelden dat ze het centraal examen - economie super goed gemaakt heeft met een 6.9.

Ze had een goede klik met R***, en zonder dit half jaar bijles had ze het w.s. niet gered.

Wij zullen zeker refereren aan Abacus-bijlessen.

M. d. V., Veldhoven

Onze zoon, groep 8 basisonderwijs, heeft op meerdere fronten veel profijt gehad van de bijlessen. Door de persoonlijke en gedreven aanpak van de docente heeft hij zijn doelstelling kunnen halen. Niet alleen zijn schoolprestaties maar ook zijn eigen motivatie is duidelijk verbeterd dankzij de bijlessen.

Nogmaals, bedankt voor de hulp, zeker ook voor G***! Super ook dat ze nog heeft geïnformeerd hoe de uiteindelijke Cito score was, zeer betrokken en persoonlijk.

V. P., Heerlen

Ik wilde even zeggen dat ik [...] geslaagd ben! Ik wil u heel erg bedanken voor uw hulp!

G. S., Velp

Dag A***,

Ik heb je gisteren niet rustig kunnen spreken door dat vervelende geblaf van onze hond, maar bij deze wil ik je zeggen dat B*** erg content is met jouw lessen. Ook al is ze moe bij start ze eindigt altijd helemaal "up". Echt heel fijn!

R. W., Maastricht

Onze dochter is geslaagd, met een 6 voor scheikunde. Bedankt voor uw bijdrage en in het bijzonder dank aan de bijlesdocent.

M. S., Klimmen

Vandaag heb ik eindelijk de laatste barrière overwonnen en nu ben ik officieel toegelaten tot de bachelor Maschinenbau aan de RWTH Aachen! Zonder uw moeite en inzet was ik hier zeker niet zo makkelijk gekomen, dus bij deze nogmaals bedankt voor uw inzet!

Z. A., Deventer

Onze zoon had met beide docenten een goede klik. M*** is heel enthousiast, echt een topdocent. De docent voor NaSk legde het keer op keer weer uit, zo rustig. Hij wist onze zoon op de goede manier te prikkelen. Van beide heeft hij veel opgestoken en progressie geboekt. Ik zal Abacus zeker aanbevelen.

M. K., Oudemirdum

Bij deze mijn dank voor de super goede bijlessen van A***.  Ze is echt een topper. Ik denk dat er maar weinig mensen zijn die in zo'n kort tijdsbestek zo doeltreffend wiskundige principes kunnen uitleggen! Ook buiten de lesuren om stond ze altijd klaar voor huiswerkbegeleiding op afstand, en extra uitleg.

En wat betreft Abacus als bijlesinstituut; alle lof voor het snelle afhandelen van mijn crisissituatie wat betreft Wiskunde. En bovendien voor een redelijke prijs.

M. M., Bocholtz

... Ze had een mooie puntenlijst en is over naar 2 Havo. Engels en Frans een 6 gelukkig. De rest 7 en 8. We waren heel erg tevreden over de bijlesdocent. Onze dochter heeft ook veel aan de lessen gehad. We zijn dik tevreden!