E. Z., Hengelo

Wij zijn zeer tevreden over uw instituut en ook over de wiskundeleraar zeer tevreden. Hiervoor onze dank.

De resultaten zijn nu goed en hebben er het volste vertrouwen in dat het met het examen ook goed zal gaan.

S. S., Deventer

Het was super dat er zo snel een docent geregeld kon worden en ook nog iemand die mij precies kon uitleggen hoe de stof in elkaar zit. Ik heb er echt veel aan gehad en ben geslaagd met een 7,3. Ontzettend bedankt!

Z. A., Deventer

Onze zoon had met beide docenten een goede klik. M*** is heel enthousiast, echt een topdocent. De docent voor NaSk legde het keer op keer weer uit, zo rustig. Hij wist onze zoon op de goede manier te prikkelen. Van beide heeft hij veel opgestoken en progressie geboekt. Ik zal Abacus zeker aanbevelen.

N. B., Grevenbicht

We willen graag laten weten dat uw docent een prima keuze was voor onze dochter. Hij is kundig, kan goed met pubers omgaan en heeft veel geduld. Hij gaf onze dochter het gevoel dat ze competent is.

A. v. d. B., Oosterbeek

Hallo Y***,
Als het goed is heeft D*** jou vandaag gemaild met daarin onder andere vermeldt wat zijn resultaat voor Engels in cijfers en decimalen was, dat hij heeft behaald in zijn afsluitende toetsweek van dit schooljaar VWO-2...
Een 7,8 Y***!
Een 7,8!!!
Zeer bedankt Y***, voor wat je voor onze jongen hebt gedaan en samen met hem. Ook zeer bedankt voor de plezierige, hem stimulerende contactname en

J. B., Groenlo

Dankjewel!!! Ben echt super blij :D

De bijlessen hebben hun werk wel gedaan.... Heb een 6,1 voor het examen gehaald!!! Zo hoog heb ik in die 4 jaar dat ik economie heb nog nooit gehaald!!

Dus nogmaals heeeeeeeeel erg bedankt dat je me heb willen helpen! Het harde werken word toch beloont.

R. M., Den Ham

Bedankt voor alle gedane moeite. R*** heeft echt veel aan de bijlessen gehad en we hopen dat dit in het laatste nog te ontvangen cijfer terug te zien is.

R. L., Oirsbeek

Bij deze wil ik je nogmaals bedanken voor de goede aanpak.

De lessen hebben zeker een positieve bijdrage opgeleverd en ze staat nu zelfs een voldoende.

Al met al hebben we nu het vertrouwen dat het ook met het centraal examen goed komt.

E. d. T., Zevenaar

Hallo Meneer B***,
Ik kan u met heel veel vreugde melden dat ik een 7.9 voor mijn Nederlands tentamen heb gehaald! Echt een super mooi cijfer, ruim voldoende, waar ik zeer trots op ben. Ik wil u nogmaals bedanken voor alle energie en tijd die u in mij gestoken heeft.

V. P., Heerlen

Ik wilde even zeggen dat ik [...] geslaagd ben! Ik wil u heel erg bedanken voor uw hulp!

A. v. H., Doorn

We vonden jullie aanpak uitermate prettig.

M. P., Arnhem

Wat de bijles betreft gaat het heel goed, E*** heeft in de periode dat zij bijles heeft twee toetsen van NaSk met een voldoende afgerond!

Het contact tussen E*** en de bijles docent gaat ook goed. Zij gaat dus door naar het tweede leerjaar. Ik ben dan ook heel blij dat ik jullie heb benaderd, en kan het iedereen aanraden die het nodig heeft. Ik heb jullie folder ook door gegeven aan een HBO student die momenteel moeite heeft met het examen Nederlands.

J. W., Goor

R*** is heel positief over de docent. Ze vond de lessen erg prettig en heeft er heel veel van opgestoken. Ze begon met een 3,4 en is naar een 6 gegaan op het CE. Het is zeker goed geweest om Abacus in te schakelen. Dank jullie wel.

E. I., Oldenzaal

Ik had maar drie weken tot de toets. Dus de tijd was erg kort. De bijlesdocent was echter zeer snel geregeld. Hij gaf goed uitleg bij onderwerpen die ik niet begreep en bleef herhalen tot ik het wel begreep. De bijlessen waren leuk en gaf mij motivatie. Het was heel relaxed om met hem te werken.

M. M., Bocholtz

... Ze had een mooie puntenlijst en is over naar 2 Havo. Engels en Frans een 6 gelukkig. De rest 7 en 8. We waren heel erg tevreden over de bijlesdocent. Onze dochter heeft ook veel aan de lessen gehad. We zijn dik tevreden!

E. C., Landgraaf

Ik ben zeer te spreken over de dienstverlening van AbacuS en zal hier in de toekomst, indien van toepassing, weer gebruik van maken. Een bijzonder groot compliment voor A*** S*** die mij door middel van haar professionele coaching en expertise veel geleerd heeft.

R. L., Soest

A*** heeft afgelopen maandag haar scheikunde ingehaald en zij heeft net het cijfer teruggekregen.

Het is een 6.5 !!!! dus voldoende.

Nogmaals bedankt voor het helpen van mijn dochter.

R. W., Velp

Bedankt!!!
Ik was eerst vrij zeker dat ik geslaagd was, maar hoe dichterbij het kwam hoe minder zeker ik werd. Ik ben erg tevreden met mijn lijst en ik heb voor economie een 7,5 weten te halen!
Nogmaals, bedankt voor de bijles.

R. B., Gulpen

Het is wel een wat late mail, want het economie examen is al een hele tijd geleden. Ik had het niet gered om nog tussendoor een mail te sturen, ik moest zelfs naar de trein rennen. Het examen vond ik eigenlijk best wel meevallen, maar het betoog schrijven, dat was nogal heel vaag, ik weet niet of u het examen al in de tussetijd gezien heeft? In ieder geval, de bijlessen hebben heeeeeeel erg geholpen!! Ik had namelijk een 6 voor economie!! :D:D:D:D En ik ben ook geslaagd!!! :D:D:D:D:D

E. D., Enschede

Bedankt voor de inzet en snelle afspraken die ik last minute kon inplannen. Dankzij deze bijlessen heb ik mijn Engels behaald en daarbij ook mijn propedeuse! Dit is natuurlijk een applausje waard voor jullie als organisatie en voor jullie docente die jullie hebben ingezet voor mij. Nogmaals bedankt!

N. M., Weert

Onze zoon heeft zijn toetsweek goed afgesloten, had voor Engels een 8,3!

M. O., Leeuwarden

Nogmaals wil ik u bedanken voor uw snelle actie. Dankzij de begeleiding van Abacus heeft onze dochter eindelijk begrepen welke manier voor haar werkt om te leren. 

Zo heeft ze  de mogelijkheid gehad om haar opleiding met goed resultaat af te ronden.

A. N., Beltrum

Geweldig tevreden met deze meneer uit Neede. Klikt heel goed met I***. Ook de manier waarop hij uitleg geeft is heel duidelijk. I*** vindt het heel fijn dat hij komt en kijkt niet op tegen haar bijles. Prima geregeld! Morgen komt hij weer.

B. S., Amersfoort

Ik heb het tentamen dik gehaald! Vooral het chemie-gedeelte ging goed, dus de bijlessen hebben duidelijk hun vruchten afgeworpen. Wat me te wachten staat voor het volgende tentamen weet ik op dit moment nog niet maar als ik eventueel bijles nodig heb, kom ik bij jullie terug.

T. B., Schalkhaar

Onze zoon heeft nooit geen zin om bijles te volgen, omdat hij Engels verschrikkelijk vindt. Maar als de docent er is geweest, is hij altijd weer vrolijk.

Ze voelt onze zoon goed aan en laat de lessen deels aansluiten op de interesses van onze zoon. Dat vindt hij erg leuk.

Ze steekt er veel tijd en energie in. Mocht het na de zomer toch nog nodig zijn, dan nemen we zeker weer contact op. Dank jullie wel.

E. B., Soest

Hierbij wil ik laten weten dat C*** is geslaagd voor het theoretische gedeelte van haar opleiding. C*** en ik vonden J*** een hele fijne en betrokken leraar en hebben zijn hulp bijzonder gewaardeerd.

C*** gaat nu naar de PABO; als zij weer probelemen heeft met rekenen zullen we zeker bij u aankloppen.

D. T., Wijnandsrade

Spectaculaire vooruitgang; we zijn uitermate blij met uw docent; de aanpak van de bijles en het persoonlijk contact met onze dochter was uitstekend. Binnen korte tijd alle verliespunten weggewerkt, en nu kan ze het weer zelfstandig aan.

J. B., Groenlo

Ik heb het erop zitten... het economie examen...

Ik heb denk ik heeeeeel veeeel mazzel gehad!

Er zaten veel inzicht vragen in en nauwelijks bereken vragen ;)

Ik merkte wel dat ik door de bijlessen wel beter antwoord kon geven op de vragen...

Nogmaals bedankt dat je me heb willen helpen! Ik heb er echt veel aan gehad en was ook veel zekerder met mijn antwoorden!

F. Sch., Echt

F*** heeft met veel plezier en inzet de bijlessen van de her M*** gevolgd. Hopelijk zijn resultaten terug te zien in de proefwerken. Wat ons opviel was, dat Florian ruim anderhalf uur lang gefocused kon blijven, mede en vooral dankzij het geduld en enthousiasme van de heer M***.

Daar zijn we erg tevreden over. Het was maatwerk.

Wij hebben de heer M*** al aangegeven, dat wij de bijlessen als ondersteuning van het leerproces van F*** willen voortzetten, zowel vakmatig als ook v.w.b. studievaardigheden en onthoudstrategieën. Afhankelijk van het eindresultaat van dit jaar sluiten we dat met u en de heer M*** kort, om te zien op welke basis we verder kunnen gaan. In principe gaat onze voorkeur er nu naar uit, dat vanaf het begin van het schooljaar tweewekelijks bijles wordt gegeven, zodat direct vanaf het begin zaken goed worden opgebouwd en geen lacunes (meer) ontstaan.

Samenvattend zijn we erg tevreden. Nu nog hopen op een goed resultaat.

B. B. en F., Velp

Goedeavond S***,

We zijn heel erg blij met J***!!

Hij doet het zó goed.

Zijn betrokkenheid en inzet zijn echt super!!

Ik wil dat toch even melden...

R. Sch., Beek

Het doet me plezier u te kunnen berichten dat de bijlessen naar goede tevredenheid verlopen. De heer L*** weet B*** en S*** er goed bij te houden.

J. K., Donkerbroek

Wij willen u op de hoogte brengen dat onze dochter is geslaagd  met een 6 voor wiskunde en economie.

Wij zijn zeer tevreden over de hulp die onze dochter heeft ontvangen van uw docent. Wij kunnen met overtuiging melden dat dit zonder deze hulp niet was gelukt.

Wij zullen Abacus zeker positief aanbevelen bij anderen.

A. S., Amersfoort

Wij zijn heel tevreden over uw snelle handelen en hoe de bijlesdocent het opgepakt heeft.

A. V., Soest

R*** heeft voor zijn laatste SO Frans een 8,1 gehaald! Hij kan het dus wel. Wat was hij blij. Nou wat een goed nieuws, ik denk dat een groot gedeelte ook jouw verdienste is, dank je wel. Ook al moet R*** uiteindelijk zelf de prestatie neerzetten; hij heeft veel handvatten van jou gekregen.

E. K., Laag-Keppel

Inmiddels heb ik mijn herkansing van natuurkunde gehad en daarvoor heb ik een 7,7 gehaald! Dat betekent dat ik nu geen onvoldoendes meer sta! Ook had ik laatst een scheikunde toets waar ik een 9,4 voor heb gehaald! Het gaat dus de goede kant op, mede dankzij uw hulp. Bedankt hiervoor!

fam V., Heerlen

We willen de bijles per eind volgende maand beëindigen. Uw bijlesdocent heeft onze dochter op een fantastische wijze geholpen met het verbeteren van haar leerprestaties. Hij is geduldig, stimulerend en zoekt voortdurend naar creatieve oplossingen. Volgend schooljaar kan onze dochter naar verwachting op eigen kracht haar goede leerprestaties voortzetten. Hartelijk dank voor uw steun.

G. B., Voerendaal

Hierbij wil ik U van harte bedanken voor de bijles die voor mijn dochter uiterst succesvol zijn verlopen.

Op de hogeschool had ze een vak, boekhouden, welke ze op de HAVO niet had gehad. Voor de toets had ze naar maar 3 lessen een mooie 7.3.

Verder wil ik de heer S*** uit Maastricht ook hartelijk bedanken voor de prettige en duidelijke uitleg, gewoon klasse. En voor de voortijdige beëindiging, door de goede resultaten, werd geen enkel probleem van gemaakt. Nogmaals hartelijk dank, en voor de toekomst zal ik indien nodig graag weer gebruik maken van jullie instituut.

Y. T.-P., Maastricht

Ik wil u even op de hoogte brengen dat S*** geen bijlessen meer nodig heeft. Ze heeft op 31 oktober het tentamen van wiskunde gehad en is hiervoor geslaagd. S*** is nu helemaal bij met wiskunde.

Mocht ze verder nog bijlessen nodig hebben, dan kom ik zeker bij u terug.

Wij willen u hartelijk bedanken voor wat u gedaan hebt voor S***, anders kon ze deze opleiding niet volgen.

N. B., Deventer

Ik wou nog kort melden dat ik het tentamen met succes ( 9,1) heb afgesloten. Bedankt voor je snelle ondersteuning.

S. W., Amersfoort

De lessen thuis zijn heel goed geweest voor O***

M. S., Enschede

Er was een ontzettend goede klik tussen onze zoon en de docent.

Hij is flink vooruitgegaan met spelling. Het kwartje is gevallen en gaat nu in sneltreinvaart door.

Dank voor jullie inzet!

S. B., Deventer

Onze zoon heeft veel aan de bijlessen gehad. Hij had een hele goede klik met de docent. Hij vond het erg leuk en is nu op niveau. Hij vindt het erg jammer dat de lessen stoppen, misschien later nog weer.

A. H., Oirsbeek

Geslaagd met mooie cijfers, natuurkunde opgehaald van 4,5 naar 6! Had het zonder jullie hulp niet gehaald! Stond er voor natuurkunde echt niet goed voor!

T. W., Gendringen

Heey,
Ik heb een 7.4 voor het wiskunde proefwerk gehaald! :)

A. B., Deventer

Ik wou even zeggen dat ik geslaagd ben en een 6,2 heb gehaald voor mijn centraal examen! Ik wou u nogmaals super bedanken voor uw hulp. Het heeft me heel erg geholpen.

N. v. B., Franeker

Ongelofelijk veel aan de bijlessen Bedrijfseconomie gehad! Zelfs van een 3 naar een 8 gegaan en van een 4 naar een 7 (afgerond)!

De docent legt uitstekend uit, de communicatie met het instituut is prima. Kortom, een aanrader!

Ik heb echt zoveel aan jullie te danken, trots op mijn voldoendes! 

B. R., Ede

Wij willen graag een review geven over de bijles die onze zoon heeft gehad:

Onze zoon heeft in totaal 8 bijlessen gehad voor economie. De bijles docent, Lucien R***, heeft met hem veel eindexamens geoefend en hem bijzonder goed begeleid. Onze zoon heeft dan ook een mooie voldoende gehaald op het eindexamen en is geslaagd voor zijn VWO 6.

Zeer bedankt voor de hulp!

R. W., Maastricht

Onze dochter is geslaagd, met een 6 voor scheikunde. Bedankt voor uw bijdrage en in het bijzonder dank aan de bijlesdocent.

B. M., Amelo

Wij zijn heel positief en tevreden over Abacus en de docent. 

Er was een goede klik met de docent en er viel prima met hem te overleggen.

Het examen was vrij gemakkelijk. Dank jullie wel.

S. v. d. M., Landgraaf

Langs deze weg wil ik u bedanken voor de goede lessen die N*** heeft gehad van mw. H***.

Ik heb van haar vernomen dat u op de hoogte bent dat we stoppen met de bijlessen van N***. We zijn zeer tevreden over de manier van lesgeven van M*** met alle rust nam ze de tijd voor N***.

M. W., Wierden

R*** vindt Engels nu leuk, vorig jaar baalde hij flink.

Dankzij de prima docent is hij veel zekerder geworden en haalt hij mooie cijfers.

E. D., Sneek

De bijlessen natuurkunde zijn uitstekend gegeven door de docent van AbacuS en hebben onze zoon enorm geholpen zijn kennis te verdiepen zodat hij ook volgend examenjaar met veel vertrouwen in gaat.

E. P., Hengelo

We willen je even laten weten dat P*** is geslaagd voor haar VWO diploma.

En voor zowel economie als m&o allebei een voldoende op de lijst.

Leuk detail om te vermelden dat ze het centraal examen - economie super goed gemaakt heeft met een 6.9.

Ze had een goede klik met R***, en zonder dit half jaar bijles had ze het w.s. niet gered.

Wij zullen zeker refereren aan Abacus-bijlessen.

R. F., Almelo

De bijlessen verliepen prima. Snel geregeld en naar tevredenheid. Ze is nu op niveau, cijfer is gestabiliseerd naar een 7, ze kan nu zelfstandig verder.

T. D., Sittard

Onze dochter is geslaagd voor haar diploma... dus de bijlessen zijn niet voor niks geweest. Nogmaals bedankt!

fam. v. d. B., Oosterbeek

Zeer bedankt voor de ondersteuning door Y***! Zijn wij bijzonder tevreden over.
D*** heeft gemiddeld +1,0 punt hoger gescoord voor Engels sinds december.

M. G., Enschede

De docent heeft mij niet alleen veel meer kennis van het engels bijgebracht, maar ook tips voor mentale weerbaarheid. Hier heb ik veel aan gehad.

T. O., Heerenveen

Onze dochter is geslaagd en toegelaten tot haar opleiding. Nogmaals dank voor jullie hulp.

J. v. d. P., Tiel

De Engelse lessen zijn afgelopen dinsdag volgens programma beëindigd. We zijn zeer tevreden over de samenwerking met uw docent. De manier van lesgeven, grammatica, voorlezen en presentaties / voordrachten, beviel erg goed.

Mijn zoon heeft behoorlijke progressie gemaakt, wat ook het doel was. Het belangrijkste van de lessen, vind ik dat hij zijn drempel van durven spreken in Engels voor publiek aanzienlijk verlaagd heeft en hem zelfverzekerder heeft gemaakt.

M. v. W., Hoogland

M*** had nooit economie gehad en voor zijn eerste toets had hij een 1. Aan de bijlessen heeft hij veel meer gehad dan aan de lessen in de klas. Hij had een heel goeie klik met de docent en na tien bijlessen is hij geslaagd!

A. D., Stramproy

Vandaag heb ik mijn punten teruggekregen. En ik heb een 6.4 voor Engels Grammatica en een 6.9 voor Engels correspondentie :). Ik ben heel erg blij met deze cijfers, ze zijn niet heel hoog, maar ik ben er wel heel erg blij mee en wil u daarom ook bedanken voor de goede bijlesdocent.

C. v. W., Epe

Hieronder de resultaten van W***. Laatste cijfer een 5.9 voor een luistertoets. Daar zijn we best tevreden mee, hiermee gaat hij met een 5.9 naar zijn eindlijst oftewel een 6.0 afgerond.

Ik heb al zijn cijfers in een bestand gezet zodat we kunnen zien dat hij een 4.8 gemiddeld stond toen mevr. M*** kwam.

Hierna alleen maar voldoendes op een 5.4 na voor een leestoets waar het hoogste cijfer een 5.5 voor was in de klas (best moeilijk dus).

De cijfers die gehaald zijn toen mevr. M*** er was zijn een 6.9 gemiddeld [...]

Oftewel: we mogen de conclusie trekken dat mevr. M*** goed werk heeft verricht [...] (en W*** ook uiteraard [...] )

We zijn blij dat M*** eind augustus in ieder geval voor een maand weer gaat starten met W***, gedurende die maand zullen we samen zien hoe het gaat [...] maar één ding kunnen we wel zeggen: we zijn enorm blij met de voldoende op de eindlijst!

fam. M., Kerkrade

Dank voor de steun in de achterliggende twee jaar, we kunnen hopen op een succesvol einde van de middelbare-schoolperiode van ons kind. De docent had een rustige manier van blijven uitleggen, dat had een zeer goed effect. De bijles was een positieve input voor ons kind!

I. D., Landgraaf

Mijn kind en uw docent hebben prettig samengewerkt en wij kijken tevreden terug op de bijlessen.