A. M., Valkenburg

Gebleken is dat J*** bij voldoende inspanning van zijn kant heel goed in staat is om goede resultaten te behalen. Gemiddeld over de laatste periode scoorde hij een 7,4, zijn totaal gemiddelde is nu 6,2. Een en ander is zeker te danken aan de prettige en evenwichtige manier waarop de heer K*** zijn lessen geeft.

Met dank voor het snel behaalde resultaat

A. v. H., Doorn

We vonden jullie aanpak uitermate prettig.

E. Z., Hengelo

Wij zijn zeer tevreden over uw instituut en ook over de wiskundeleraar zeer tevreden. Hiervoor onze dank.

De resultaten zijn nu goed en hebben er het volste vertrouwen in dat het met het examen ook goed zal gaan.

M. O., Leeuwarden

Nogmaals wil ik u bedanken voor uw snelle actie. Dankzij de begeleiding van Abacus heeft onze dochter eindelijk begrepen welke manier voor haar werkt om te leren. 

Zo heeft ze  de mogelijkheid gehad om haar opleiding met goed resultaat af te ronden.

D. d. G., Leeuwarden

Hartelijk dank voor uw bemiddeling van een bijlesdocent voor onze dochter. Het heeft haar goed gedaan, ze voelde zich veel rustiger en is geslaagd. De docent heeft goed werk geleverd!

M. W., Wierden

R*** vindt Engels nu leuk, vorig jaar baalde hij flink.

Dankzij de prima docent is hij veel zekerder geworden en haalt hij mooie cijfers.

A. v. d. B., Oosterbeek

Hallo Y***,
Als het goed is heeft D*** jou vandaag gemaild met daarin onder andere vermeldt wat zijn resultaat voor Engels in cijfers en decimalen was, dat hij heeft behaald in zijn afsluitende toetsweek van dit schooljaar VWO-2...
Een 7,8 Y***!
Een 7,8!!!
Zeer bedankt Y***, voor wat je voor onze jongen hebt gedaan en samen met hem. Ook zeer bedankt voor de plezierige, hem stimulerende contactname en

P. T., Borne

Er was een goede klik tussen K*** en de docent. Hij heeft veel aan de bijlessen gehad en zijn cijfer met 2 punten opgehaald.

Dank voor de fijne begeleiding.

B. R., Ede

Wij willen graag een review geven over de bijles die onze zoon heeft gehad:

Onze zoon heeft in totaal 8 bijlessen gehad voor economie. De bijles docent, Lucien R***, heeft met hem veel eindexamens geoefend en hem bijzonder goed begeleid. Onze zoon heeft dan ook een mooie voldoende gehaald op het eindexamen en is geslaagd voor zijn VWO 6.

Zeer bedankt voor de hulp!

E. d. T., Zevenaar

Hallo Meneer B***,
Ik kan u met heel veel vreugde melden dat ik een 7.9 voor mijn Nederlands tentamen heb gehaald! Echt een super mooi cijfer, ruim voldoende, waar ik zeer trots op ben. Ik wil u nogmaals bedanken voor alle energie en tijd die u in mij gestoken heeft.

C. S., Heerenveen

We zijn heel tevreden over de bijles en het heeft de schoolresultaten van onze zoon erg verbeterd. Voor hem was deze manier van individuele bijles echt de goede methode.

J. B., Bilthoven

J*** is dankzij de bijles, eigenlijk tegen onze verwachting in, toch over naar de 5e. In september gaan we zeker door met de bijlessen. J*** zegt zelf dat hij er veel aan heeft.

J. W., Goor

R*** is heel positief over de docent. Ze vond de lessen erg prettig en heeft er heel veel van opgestoken. Ze begon met een 3,4 en is naar een 6 gegaan op het CE. Het is zeker goed geweest om Abacus in te schakelen. Dank jullie wel.

M. S., Klimmen

Vandaag heb ik eindelijk de laatste barrière overwonnen en nu ben ik officieel toegelaten tot de bachelor Maschinenbau aan de RWTH Aachen! Zonder uw moeite en inzet was ik hier zeker niet zo makkelijk gekomen, dus bij deze nogmaals bedankt voor uw inzet!

N. A., Amersfoort

Hoera hoera hoera, R*** is door naar 4 HAVO, en wat een laatste sprint heeft ze gemaakt

Haar mentor noemde haar zelfs klassikaal als voorbeeld afgelopen maandag: van 5 onvoldoendes (met een 4) naar 1 onvoldoende, geen bespreekgeval, gewoon in 1 keer door.

Door de bijlessen is ze van gemiddeld 3 naar een 5 gegaan, en is ze niet meer bang voor wiskunde.

G. B., Voerendaal

Hierbij wil ik U van harte bedanken voor de bijles die voor mijn dochter uiterst succesvol zijn verlopen.

Op de hogeschool had ze een vak, boekhouden, welke ze op de HAVO niet had gehad. Voor de toets had ze naar maar 3 lessen een mooie 7.3.

Verder wil ik de heer S*** uit Maastricht ook hartelijk bedanken voor de prettige en duidelijke uitleg, gewoon klasse. En voor de voortijdige beëindiging, door de goede resultaten, werd geen enkel probleem van gemaakt. Nogmaals hartelijk dank, en voor de toekomst zal ik indien nodig graag weer gebruik maken van jullie instituut.

I. V., Landgraaf

Onze dochter is zonder problemen overgegaan. Uw docent gaf haar precies wat ze nodig had: structuur. Hij zei in de eerste bijles: "Ik ga jou leren hoe je moet leren." En dat is gelukt.

M. P., Arnhem

Wat de bijles betreft gaat het heel goed, E*** heeft in de periode dat zij bijles heeft twee toetsen van NaSk met een voldoende afgerond!

Het contact tussen E*** en de bijles docent gaat ook goed. Zij gaat dus door naar het tweede leerjaar. Ik ben dan ook heel blij dat ik jullie heb benaderd, en kan het iedereen aanraden die het nodig heeft. Ik heb jullie folder ook door gegeven aan een HBO student die momenteel moeite heeft met het examen Nederlands.

fam. K., Arnhem

Onze dochter was onzeker over haar Engels. Met name spreekvaardigheid en luistervaardigheid had daar onder te lijden. Na een half jaar bijles via Abacus is haar zelfvertrouwen dusdanig gegroeid dat haar cijfers merkbaar verbeterden. Ze gaat nu met vertrouwen het examen in.

J. V., Hoensbroek

Wij willen u meedelen dat onze zoon inderdaad zonder problemen geslaagd is met uiteindelijk nog een extra compensatiepunt voor Engels, wie had dat gedacht! Natuurlijk heeft hij meteen naar zijn bijlesdocente gebeld en haar bedankt.

B. S., Amersfoort

Ik heb het tentamen dik gehaald! Vooral het chemie-gedeelte ging goed, dus de bijlessen hebben duidelijk hun vruchten afgeworpen. Wat me te wachten staat voor het volgende tentamen weet ik op dit moment nog niet maar als ik eventueel bijles nodig heb, kom ik bij jullie terug.

P. F., Heerlen

De bijlesdocent is een zeer prettig persoon in lesgeven en omgang. Onze dochter heeft de wiskundelessen ook altijd als zeer prettig ervaren en heeft tevens haar wiskundepunt en -kennis al goed opgehaald.

A. S., Amersfoort

Wij zijn heel tevreden over uw snelle handelen en hoe de bijlesdocent het opgepakt heeft.

E. K., Laag-Keppel

Inmiddels heb ik mijn herkansing van natuurkunde gehad en daarvoor heb ik een 7,7 gehaald! Dat betekent dat ik nu geen onvoldoendes meer sta! Ook had ik laatst een scheikunde toets waar ik een 9,4 voor heb gehaald! Het gaat dus de goede kant op, mede dankzij uw hulp. Bedankt hiervoor!

N. M., Weert

Onze zoon heeft zijn toetsweek goed afgesloten, had voor Engels een 8,3!

G. L., Culemborg

Het was een prettige samenwerking en mijn zoon heeft er veel aan gehad.

U wordt vriendelijk bedankt voor het leveren van deze service en zo mogelijk tot nog eens.

S. v. d. M., Landgraaf

Langs deze weg wil ik u bedanken voor de goede lessen die N*** heeft gehad van mw. H***.

Ik heb van haar vernomen dat u op de hoogte bent dat we stoppen met de bijlessen van N***. We zijn zeer tevreden over de manier van lesgeven van M*** met alle rust nam ze de tijd voor N***.

A. V., Soest

R*** heeft voor zijn laatste SO Frans een 8,1 gehaald! Hij kan het dus wel. Wat was hij blij. Nou wat een goed nieuws, ik denk dat een groot gedeelte ook jouw verdienste is, dank je wel. Ook al moet R*** uiteindelijk zelf de prestatie neerzetten; hij heeft veel handvatten van jou gekregen.

M. G., Markelo

Fijn, dat er snel een docent beschikbaar was. De heer J*** kon het goed en op een prettige manier uitleggen.  Het waren maar 5 lessen, maar onze zoon heeft er al veel aan gehad. Hij heeft kennis opgedaan, maar vooral zijn zelfvertrouwen is toegenomen.

T. W., Gendringen

Heey,
Ik heb een 7.4 voor het wiskunde proefwerk gehaald! :)

R. F., Almelo

De bijlessen verliepen prima. Snel geregeld en naar tevredenheid. Ze is nu op niveau, cijfer is gestabiliseerd naar een 7, ze kan nu zelfstandig verder.

M. G., Enschede

De docent heeft mij niet alleen veel meer kennis van het engels bijgebracht, maar ook tips voor mentale weerbaarheid. Hier heb ik veel aan gehad.

D. v. E., Sittard

Ik wilde even laten weten dat onze dochter over is naar Havo 4. Ze heeft hard gewerkt met haar bijlesdocent. Door inzet en geduld van haar docent is het helemaal goed gekomen!

E. C., Landgraaf

Ik ben zeer te spreken over de dienstverlening van AbacuS en zal hier in de toekomst, indien van toepassing, weer gebruik van maken. Een bijzonder groot compliment voor A*** S*** die mij door middel van haar professionele coaching en expertise veel geleerd heeft.

G. S., Velp

Dag A***,

Ik heb je gisteren niet rustig kunnen spreken door dat vervelende geblaf van onze hond, maar bij deze wil ik je zeggen dat B*** erg content is met jouw lessen. Ook al is ze moe bij start ze eindigt altijd helemaal "up". Echt heel fijn!

M. K., Oudemirdum

Bij deze mijn dank voor de super goede bijlessen van A***.  Ze is echt een topper. Ik denk dat er maar weinig mensen zijn die in zo'n kort tijdsbestek zo doeltreffend wiskundige principes kunnen uitleggen! Ook buiten de lesuren om stond ze altijd klaar voor huiswerkbegeleiding op afstand, en extra uitleg.

En wat betreft Abacus als bijlesinstituut; alle lof voor het snelle afhandelen van mijn crisissituatie wat betreft Wiskunde. En bovendien voor een redelijke prijs.

R. M., Den Ham

Bedankt voor alle gedane moeite. R*** heeft echt veel aan de bijlessen gehad en we hopen dat dit in het laatste nog te ontvangen cijfer terug te zien is.

N. B., Grevenbicht

We willen graag laten weten dat uw docent een prima keuze was voor onze dochter. Hij is kundig, kan goed met pubers omgaan en heeft veel geduld. Hij gaf onze dochter het gevoel dat ze competent is.

J. B., Groenlo

Dankjewel!!! Ben echt super blij :D

De bijlessen hebben hun werk wel gedaan.... Heb een 6,1 voor het examen gehaald!!! Zo hoog heb ik in die 4 jaar dat ik economie heb nog nooit gehaald!!

Dus nogmaals heeeeeeeeel erg bedankt dat je me heb willen helpen! Het harde werken word toch beloont.

R. L., Oirsbeek

Bij deze wil ik je nogmaals bedanken voor de goede aanpak.

De lessen hebben zeker een positieve bijdrage opgeleverd en ze staat nu zelfs een voldoende.

Al met al hebben we nu het vertrouwen dat het ook met het centraal examen goed komt.

T. O., Heerenveen

Onze dochter is geslaagd en toegelaten tot haar opleiding. Nogmaals dank voor jullie hulp.

R. Sch., Beek

Het doet me plezier u te kunnen berichten dat de bijlessen naar goede tevredenheid verlopen. De heer L*** weet B*** en S*** er goed bij te houden.

fam. M., Kerkrade

Dank voor de steun in de achterliggende twee jaar, we kunnen hopen op een succesvol einde van de middelbare-schoolperiode van ons kind. De docent had een rustige manier van blijven uitleggen, dat had een zeer goed effect. De bijles was een positieve input voor ons kind!

S. W., Amersfoort

De lessen thuis zijn heel goed geweest voor O***

A. v. B., Buren

De bijlesdocent legde het goed uit en H*** heeft de laatste natuurkundetoets afgesloten met een 7 en hiermee een tekortpunt weggewerkt en is overgegaan naar HAVO 5.

D. P., Koningsbosch

Er staan nog 2 bijlessen gepland, de bijlesdocent was een prima leraar, we zijn zeer tevreden over hem.

M. S., Enschede

Er was een ontzettend goede klik tussen onze zoon en de docent.

Hij is flink vooruitgegaan met spelling. Het kwartje is gevallen en gaat nu in sneltreinvaart door.

Dank voor jullie inzet!

N. V., Enschede

Ik heb Engels binnen en gehaald met een 6 !

Bedankt voor alle hulp! Ik ga jullie zeker aanraden bij andere studenten.

S. S., Deventer

Het was super dat er zo snel een docent geregeld kon worden en ook nog iemand die mij precies kon uitleggen hoe de stof in elkaar zit. Ik heb er echt veel aan gehad en ben geslaagd met een 7,3. Ontzettend bedankt!

W. A., Varsseveld

Ik wil jouw even laten weten dat I*** haar diploma niveau 3 verkoopleider heeft gehaald.

Mede door jouw, en de juiste personen die economie en nederlands gaven. Zij heeft de bijlessen met plezier gedaan met als resultaat een diploma.

Degenen die haar bijles heeft gegeven zou je die ook willen bedanken,zonder hun was het zeker niet gelukt.

Nogmaals bedankt, ook namens I*** en mijn man.

E. D., Sneek

De bijlessen natuurkunde zijn uitstekend gegeven door de docent van AbacuS en hebben onze zoon enorm geholpen zijn kennis te verdiepen zodat hij ook volgend examenjaar met veel vertrouwen in gaat.

F. v. d. V., Geldermalsen

Ik stond voor wiskunde een 3,3 gemiddeld en ben geslaagd met een 6!

Zonder bijles was dat nooit gelukt.

W. D., Soest

De bijlessen Engels voor onze zoon lopen voorspoedig. Inmiddels heeft hij weer een 8 behaald, en is zijn overgang naar VWO 2 veilig gesteld.

Wij zijn tevreden over de gang van zaken tot nu toe.

M. d. V., Veldhoven

Onze zoon, groep 8 basisonderwijs, heeft op meerdere fronten veel profijt gehad van de bijlessen. Door de persoonlijke en gedreven aanpak van de docente heeft hij zijn doelstelling kunnen halen. Niet alleen zijn schoolprestaties maar ook zijn eigen motivatie is duidelijk verbeterd dankzij de bijlessen.

Nogmaals, bedankt voor de hulp, zeker ook voor G***! Super ook dat ze nog heeft geïnformeerd hoe de uiteindelijke Cito score was, zeer betrokken en persoonlijk.

Y. T.-P., Maastricht

Ik wil u even op de hoogte brengen dat S*** geen bijlessen meer nodig heeft. Ze heeft op 31 oktober het tentamen van wiskunde gehad en is hiervoor geslaagd. S*** is nu helemaal bij met wiskunde.

Mocht ze verder nog bijlessen nodig hebben, dan kom ik zeker bij u terug.

Wij willen u hartelijk bedanken voor wat u gedaan hebt voor S***, anders kon ze deze opleiding niet volgen.

I. D., Landgraaf

Mijn kind en uw docent hebben prettig samengewerkt en wij kijken tevreden terug op de bijlessen.

F. Sch., Echt

F*** heeft met veel plezier en inzet de bijlessen van de heer M*** gevolgd. Hopelijk zijn resultaten terug te zien in de proefwerken. Wat ons opviel was, dat onze zoon ruim anderhalf uur lang gefocused kon blijven, mede en vooral dankzij het geduld en enthousiasme van de heer M***.

Daar zijn we erg tevreden over. Het was maatwerk.

R. B., Gulpen

Het is wel een wat late mail, want het economie examen is al een hele tijd geleden. Ik had het niet gered om nog tussendoor een mail te sturen, ik moest zelfs naar de trein rennen. Het examen vond ik eigenlijk best wel meevallen, maar het betoog schrijven, dat was nogal heel vaag, ik weet niet of u het examen al in de tussetijd gezien heeft? In ieder geval, de bijlessen hebben heeeeeeel erg geholpen!! Ik had namelijk een 6 voor economie!! :D:D:D:D En ik ben ook geslaagd!!! :D:D:D:D:D

M. M., Bocholtz

... Ze had een mooie puntenlijst en is over naar 2 Havo. Engels en Frans een 6 gelukkig. De rest 7 en 8. We waren heel erg tevreden over de bijlesdocent. Onze dochter heeft ook veel aan de lessen gehad. We zijn dik tevreden!

S. v. S., Veenendaal

M*** is zeer goed geholpen en we willen u graag bedanken voor het zoeken naar een goede leraar. Geweldig hoe die man met een puber om kan gaan.

J. H., Landgraaf

De vroegtijdige opzegging is zonder meer te danken aan de goede bijlessen, die mijn zoon bij uw instituut genoten heeft. Ik heb zelfs kunnen constateren dat zijn plezier en motivatie in de franse taal sterk is toegenomen. Tijdens de bijlessen kwam ondermeer naar voren dat onderwerpen zoals de grammatica niet of nauwelijks behandeld waren tijdens de lessen op school. De vooruitgang en enthousiasme zijn duidelijk zichtbaar in de stijging van zijn resultaten. Het cijfer is gestegen van een 5,3 naar een 7,5. Ik mag dan ook zeker stellen dat we uitermate tevreden zijn over uw instituut en zullen AbacuS zeker verder aanbevelen en er uiteraard ook weer zelf gebruik van willen maken als dat nodig mocht blijken.

E. I., Oldenzaal

Ik had maar drie weken tot de toets. Dus de tijd was erg kort. De bijlesdocent was echter zeer snel geregeld. Hij gaf goed uitleg bij onderwerpen die ik niet begreep en bleef herhalen tot ik het wel begreep. De bijlessen waren leuk en gaf mij motivatie. Het was heel relaxed om met hem te werken.

fam. v. d. B., Oosterbeek

Zeer bedankt voor de ondersteuning door Y***! Zijn wij bijzonder tevreden over.
D*** heeft gemiddeld +1,0 punt hoger gescoord voor Engels sinds december.

N. B., Deventer

Ik wou nog kort melden dat ik het tentamen met succes ( 9,1) heb afgesloten. Bedankt voor je snelle ondersteuning.