E. D., Enschede

Bedankt voor de inzet en snelle afspraken die ik last minute kon inplannen. Dankzij deze bijlessen heb ik mijn Engels behaald en daarbij ook mijn propedeuse! Dit is natuurlijk een applausje waard voor jullie als organisatie en voor jullie docente die jullie hebben ingezet voor mij. Nogmaals bedankt!

G. S., Velp

Dag A***,

Ik heb je gisteren niet rustig kunnen spreken door dat vervelende geblaf van onze hond, maar bij deze wil ik je zeggen dat B*** erg content is met jouw lessen. Ook al is ze moe bij start ze eindigt altijd helemaal "up". Echt heel fijn!

E. C., Landgraaf

Ik ben zeer te spreken over de dienstverlening van AbacuS en zal hier in de toekomst, indien van toepassing, weer gebruik van maken. Een bijzonder groot compliment voor A*** S*** die mij door middel van haar professionele coaching en expertise veel geleerd heeft.

E. D., Sneek

De bijlessen natuurkunde zijn uitstekend gegeven door de docent van AbacuS en hebben onze zoon enorm geholpen zijn kennis te verdiepen zodat hij ook volgend examenjaar met veel vertrouwen in gaat.

A. v. d. B., Oosterbeek

Hallo Y***,
Als het goed is heeft D*** jou vandaag gemaild met daarin onder andere vermeldt wat zijn resultaat voor Engels in cijfers en decimalen was, dat hij heeft behaald in zijn afsluitende toetsweek van dit schooljaar VWO-2...
Een 7,8 Y***!
Een 7,8!!!
Zeer bedankt Y***, voor wat je voor onze jongen hebt gedaan en samen met hem. Ook zeer bedankt voor de plezierige, hem stimulerende contactname en

T. O., Heerenveen

Onze dochter is geslaagd en toegelaten tot haar opleiding. Nogmaals dank voor jullie hulp.

W. A., Varsseveld

Ik wil jouw even laten weten dat I*** haar diploma niveau 3 verkoopleider heeft gehaald.

Mede door jouw, en de juiste personen die economie en nederlands gaven. Zij heeft de bijlessen met plezier gedaan met als resultaat een diploma.

Degenen die haar bijles heeft gegeven zou je die ook willen bedanken,zonder hun was het zeker niet gelukt.

Nogmaals bedankt, ook namens I*** en mijn man.

J. v. d. P., Tiel

De Engelse lessen zijn afgelopen dinsdag volgens programma beëindigd. We zijn zeer tevreden over de samenwerking met uw docent. De manier van lesgeven, grammatica, voorlezen en presentaties / voordrachten, beviel erg goed.

Mijn zoon heeft behoorlijke progressie gemaakt, wat ook het doel was. Het belangrijkste van de lessen, vind ik dat hij zijn drempel van durven spreken in Engels voor publiek aanzienlijk verlaagd heeft en hem zelfverzekerder heeft gemaakt.

P. v. Z., Buren

Ik heb gister mijn tentamen gehad en ik heb hem eindelijk gehaald! Ik heb op het onderdeel werkwoordspelling zelfs 95% gescoord. Ik heb veel aan de bijlessen gehad en ik hoop dat jullie nog veel meer mensen zo goed als mij kunnen helpen.

M. d. V., Veldhoven

Onze zoon, groep 8 basisonderwijs, heeft op meerdere fronten veel profijt gehad van de bijlessen. Door de persoonlijke en gedreven aanpak van de docente heeft hij zijn doelstelling kunnen halen. Niet alleen zijn schoolprestaties maar ook zijn eigen motivatie is duidelijk verbeterd dankzij de bijlessen.

Nogmaals, bedankt voor de hulp, zeker ook voor G***! Super ook dat ze nog heeft geïnformeerd hoe de uiteindelijke Cito score was, zeer betrokken en persoonlijk.

R. D., Zevenaar

Beste S***,
Ik kan met trots melden dat ik het tentamen in één keer gehaald heb. Bedankt hiervoor!

E. B., Soest

Hierbij wil ik laten weten dat C*** is geslaagd voor het theoretische gedeelte van haar opleiding. C*** en ik vonden J*** een hele fijne en betrokken leraar en hebben zijn hulp bijzonder gewaardeerd.

C*** gaat nu naar de PABO; als zij weer probelemen heeft met rekenen zullen we zeker bij u aankloppen.

E. K., Laag-Keppel

Inmiddels heb ik mijn herkansing van natuurkunde gehad en daarvoor heb ik een 7,7 gehaald! Dat betekent dat ik nu geen onvoldoendes meer sta! Ook had ik laatst een scheikunde toets waar ik een 9,4 voor heb gehaald! Het gaat dus de goede kant op, mede dankzij uw hulp. Bedankt hiervoor!

A. H., Oirsbeek

Geslaagd met mooie cijfers, natuurkunde opgehaald van 4,5 naar 6! Had het zonder jullie hulp niet gehaald! Stond er voor natuurkunde echt niet goed voor!

J. L., Borne

Onze dochter is geslaagd met een 6,9. Totaal boven verwachting! De gedrevenheid van de docent, die bleef herhalen en het nooit af liet weten, geweldig. Zonder de bijlessen was ze nooit geslaagd voor economie. Dank en we bevelen Abacus en R*** zeker aan.

C. v. W., Epe

Hieronder de resultaten van W***. Laatste cijfer een 5.9 voor een luistertoets. Daar zijn we best tevreden mee, hiermee gaat hij met een 5.9 naar zijn eindlijst oftewel een 6.0 afgerond.

Ik heb al zijn cijfers in een bestand gezet zodat we kunnen zien dat hij een 4.8 gemiddeld stond toen mevr. M*** kwam.

Hierna alleen maar voldoendes op een 5.4 na voor een leestoets waar het hoogste cijfer een 5.5 voor was in de klas (best moeilijk dus).

De cijfers die gehaald zijn toen mevr. M*** er was zijn een 6.9 gemiddeld [...]

Oftewel: we mogen de conclusie trekken dat mevr. M*** goed werk heeft verricht [...] (en W*** ook uiteraard [...] )

We zijn blij dat M*** eind augustus in ieder geval voor een maand weer gaat starten met W***, gedurende die maand zullen we samen zien hoe het gaat [...] maar één ding kunnen we wel zeggen: we zijn enorm blij met de voldoende op de eindlijst!

J. V., Hoensbroek

Wij willen u meedelen dat onze zoon inderdaad zonder problemen geslaagd is met uiteindelijk nog een extra compensatiepunt voor Engels, wie had dat gedacht! Natuurlijk heeft hij meteen naar zijn bijlesdocente gebeld en haar bedankt.

N. M., Weert

Onze zoon heeft zijn toetsweek goed afgesloten, had voor Engels een 8,3!

M. G., Markelo

Fijn, dat er snel een docent beschikbaar was. De heer J*** kon het goed en op een prettige manier uitleggen.  Het waren maar 5 lessen, maar onze zoon heeft er al veel aan gehad. Hij heeft kennis opgedaan, maar vooral zijn zelfvertrouwen is toegenomen.

S. B., Deventer

Onze zoon heeft veel aan de bijlessen gehad. Hij had een hele goede klik met de docent. Hij vond het erg leuk en is nu op niveau. Hij vindt het erg jammer dat de lessen stoppen, misschien later nog weer.

M. P., Arnhem

Wat de bijles betreft gaat het heel goed, E*** heeft in de periode dat zij bijles heeft twee toetsen van NaSk met een voldoende afgerond!

Het contact tussen E*** en de bijles docent gaat ook goed. Zij gaat dus door naar het tweede leerjaar. Ik ben dan ook heel blij dat ik jullie heb benaderd, en kan het iedereen aanraden die het nodig heeft. Ik heb jullie folder ook door gegeven aan een HBO student die momenteel moeite heeft met het examen Nederlands.

N. B., Grevenbicht

We willen graag laten weten dat uw docent een prima keuze was voor onze dochter. Hij is kundig, kan goed met pubers omgaan en heeft veel geduld. Hij gaf onze dochter het gevoel dat ze competent is.

B. J., Drachten

Wij zijn erg positief over de samenwerking met de docent van Abacus en onze dochter heeft al haar cijfers op de voor haar lastige vakken weg weten te werken en tevens heeft haar zelfvertrouwen een enorme stimulans gekregen. Goed nieuws is altijd de moeite waard!

M. G., Enschede

De docent heeft mij niet alleen veel meer kennis van het engels bijgebracht, maar ook tips voor mentale weerbaarheid. Hier heb ik veel aan gehad.

D. v. E., Sittard

Ik wilde even laten weten dat onze dochter over is naar Havo 4. Ze heeft hard gewerkt met haar bijlesdocent. Door inzet en geduld van haar docent is het helemaal goed gekomen!

D. d. G., Leeuwarden

Hartelijk dank voor uw bemiddeling van een bijlesdocent voor onze dochter. Het heeft haar goed gedaan, ze voelde zich veel rustiger en is geslaagd. De docent heeft goed werk geleverd!

W. D., Soest

De bijlessen Engels voor onze zoon lopen voorspoedig. Inmiddels heeft hij weer een 8 behaald, en is zijn overgang naar VWO 2 veilig gesteld.

Wij zijn tevreden over de gang van zaken tot nu toe.

B. B. en F., Velp

Goedeavond S***,

We zijn heel erg blij met J***!!

Hij doet het zó goed.

Zijn betrokkenheid en inzet zijn echt super!!

Ik wil dat toch even melden...

R. F., Almelo

De bijlessen verliepen prima. Snel geregeld en naar tevredenheid. Ze is nu op niveau, cijfer is gestabiliseerd naar een 7, ze kan nu zelfstandig verder.

B. R., Ede

Wij willen graag een review geven over de bijles die onze zoon heeft gehad:

Onze zoon heeft in totaal 8 bijlessen gehad voor economie. De bijles docent, Lucien R***, heeft met hem veel eindexamens geoefend en hem bijzonder goed begeleid. Onze zoon heeft dan ook een mooie voldoende gehaald op het eindexamen en is geslaagd voor zijn VWO 6.

Zeer bedankt voor de hulp!

D. T., Wijnandsrade

Spectaculaire vooruitgang; we zijn uitermate blij met uw docent; de aanpak van de bijles en het persoonlijk contact met onze dochter was uitstekend. Binnen korte tijd alle verliespunten weggewerkt, en nu kan ze het weer zelfstandig aan.

M. S., Tubbergen

We zijn echt blij dat we het opgepakt hebben. Hij plant nu veel beter en dat was het grote probleem. De cijfers gaan omhoog, hij wil het nu zelf verder doen. Dank jullie wel.

F. Sch., Echt

F*** heeft met veel plezier en inzet de bijlessen van de heer M*** gevolgd. Hopelijk zijn resultaten terug te zien in de proefwerken. Wat ons opviel was, dat onze zoon ruim anderhalf uur lang gefocused kon blijven, mede en vooral dankzij het geduld en enthousiasme van de heer M***.

Daar zijn we erg tevreden over. Het was maatwerk.

S. S., Deventer

Het was super dat er zo snel een docent geregeld kon worden en ook nog iemand die mij precies kon uitleggen hoe de stof in elkaar zit. Ik heb er echt veel aan gehad en ben geslaagd met een 7,3. Ontzettend bedankt!

J. H., Landgraaf

De vroegtijdige opzegging is zonder meer te danken aan de goede bijlessen, die mijn zoon bij uw instituut genoten heeft. Ik heb zelfs kunnen constateren dat zijn plezier en motivatie in de franse taal sterk is toegenomen. Tijdens de bijlessen kwam ondermeer naar voren dat onderwerpen zoals de grammatica niet of nauwelijks behandeld waren tijdens de lessen op school. De vooruitgang en enthousiasme zijn duidelijk zichtbaar in de stijging van zijn resultaten. Het cijfer is gestegen van een 5,3 naar een 7,5. Ik mag dan ook zeker stellen dat we uitermate tevreden zijn over uw instituut en zullen AbacuS zeker verder aanbevelen en er uiteraard ook weer zelf gebruik van willen maken als dat nodig mocht blijken.

S. v. S., Veenendaal

M*** is zeer goed geholpen en we willen u graag bedanken voor het zoeken naar een goede leraar. Geweldig hoe die man met een puber om kan gaan.

N. B., Deventer

Ik wou nog kort melden dat ik het tentamen met succes ( 9,1) heb afgesloten. Bedankt voor je snelle ondersteuning.

J. B., Groenlo

Ik heb het erop zitten... het economie examen...

Ik heb denk ik heeeeeel veeeel mazzel gehad!

Er zaten veel inzicht vragen in en nauwelijks bereken vragen ;)

Ik merkte wel dat ik door de bijlessen wel beter antwoord kon geven op de vragen...

Nogmaals bedankt dat je me heb willen helpen! Ik heb er echt veel aan gehad en was ook veel zekerder met mijn antwoorden!

fam. v. d. B., Oosterbeek

Zeer bedankt voor de ondersteuning door Y***! Zijn wij bijzonder tevreden over.
D*** heeft gemiddeld +1,0 punt hoger gescoord voor Engels sinds december.

A. v. H., Doorn

We vonden jullie aanpak uitermate prettig.

A. D., Stramproy

Vandaag heb ik mijn punten teruggekregen. En ik heb een 6.4 voor Engels Grammatica en een 6.9 voor Engels correspondentie :). Ik ben heel erg blij met deze cijfers, ze zijn niet heel hoog, maar ik ben er wel heel erg blij mee en wil u daarom ook bedanken voor de goede bijlesdocent.

J. B., Groenlo

Dankjewel!!! Ben echt super blij :D

De bijlessen hebben hun werk wel gedaan.... Heb een 6,1 voor het examen gehaald!!! Zo hoog heb ik in die 4 jaar dat ik economie heb nog nooit gehaald!!

Dus nogmaals heeeeeeeeel erg bedankt dat je me heb willen helpen! Het harde werken word toch beloont.

J. W., Goor

R*** is heel positief over de docent. Ze vond de lessen erg prettig en heeft er heel veel van opgestoken. Ze begon met een 3,4 en is naar een 6 gegaan op het CE. Het is zeker goed geweest om Abacus in te schakelen. Dank jullie wel.

fam. K., Arnhem

Onze dochter was onzeker over haar Engels. Met name spreekvaardigheid en luistervaardigheid had daar onder te lijden. Na een half jaar bijles via Abacus is haar zelfvertrouwen dusdanig gegroeid dat haar cijfers merkbaar verbeterden. Ze gaat nu met vertrouwen het examen in.

L. L., Almelo

Onze dochter heeft veel aan de bijles gehad. Het was een hele goede leraar, die met veel passie haar bijles gaf. Het was snel geregeld, dank je wel. Mocht het weer nodig zijn, dan nemen we zeker weer contact op.

G. B., Voerendaal

Hierbij wil ik U van harte bedanken voor de bijles die voor mijn dochter uiterst succesvol zijn verlopen.

Op de hogeschool had ze een vak, boekhouden, welke ze op de HAVO niet had gehad. Voor de toets had ze naar maar 3 lessen een mooie 7.3.

Verder wil ik de heer S*** uit Maastricht ook hartelijk bedanken voor de prettige en duidelijke uitleg, gewoon klasse. En voor de voortijdige beëindiging, door de goede resultaten, werd geen enkel probleem van gemaakt. Nogmaals hartelijk dank, en voor de toekomst zal ik indien nodig graag weer gebruik maken van jullie instituut.

T. D., Sittard

Onze dochter is geslaagd voor haar diploma... dus de bijlessen zijn niet voor niks geweest. Nogmaals bedankt!

fam. M., Kerkrade

Dank voor de steun in de achterliggende twee jaar, we kunnen hopen op een succesvol einde van de middelbare-schoolperiode van ons kind. De docent had een rustige manier van blijven uitleggen, dat had een zeer goed effect. De bijles was een positieve input voor ons kind!

E. d. T., Zevenaar

Hallo Meneer B***,
Ik kan u met heel veel vreugde melden dat ik een 7.9 voor mijn Nederlands tentamen heb gehaald! Echt een super mooi cijfer, ruim voldoende, waar ik zeer trots op ben. Ik wil u nogmaals bedanken voor alle energie en tijd die u in mij gestoken heeft.

fam V., Heerlen

We willen de bijles per eind volgende maand beëindigen. Uw bijlesdocent heeft onze dochter op een fantastische wijze geholpen met het verbeteren van haar leerprestaties. Hij is geduldig, stimulerend en zoekt voortdurend naar creatieve oplossingen. Volgend schooljaar kan onze dochter naar verwachting op eigen kracht haar goede leerprestaties voortzetten. Hartelijk dank voor uw steun.

N. v. B., Franeker

Ongelofelijk veel aan de bijlessen Bedrijfseconomie gehad! Zelfs van een 3 naar een 8 gegaan en van een 4 naar een 7 (afgerond)!

De docent legt uitstekend uit, de communicatie met het instituut is prima. Kortom, een aanrader!

Ik heb echt zoveel aan jullie te danken, trots op mijn voldoendes! 

Y. T.-P., Maastricht

Ik wil u even op de hoogte brengen dat S*** geen bijlessen meer nodig heeft. Ze heeft op 31 oktober het tentamen van wiskunde gehad en is hiervoor geslaagd. S*** is nu helemaal bij met wiskunde.

Mocht ze verder nog bijlessen nodig hebben, dan kom ik zeker bij u terug.

Wij willen u hartelijk bedanken voor wat u gedaan hebt voor S***, anders kon ze deze opleiding niet volgen.

T. B., Schalkhaar

Onze zoon heeft nooit geen zin om bijles te volgen, omdat hij Engels verschrikkelijk vindt. Maar als de docent er is geweest, is hij altijd weer vrolijk.

Ze voelt onze zoon goed aan en laat de lessen deels aansluiten op de interesses van onze zoon. Dat vindt hij erg leuk.

Ze steekt er veel tijd en energie in. Mocht het na de zomer toch nog nodig zijn, dan nemen we zeker weer contact op. Dank jullie wel.

B. S., Amersfoort

Ik heb het tentamen dik gehaald! Vooral het chemie-gedeelte ging goed, dus de bijlessen hebben duidelijk hun vruchten afgeworpen. Wat me te wachten staat voor het volgende tentamen weet ik op dit moment nog niet maar als ik eventueel bijles nodig heb, kom ik bij jullie terug.

M. S., Klimmen

Vandaag heb ik eindelijk de laatste barrière overwonnen en nu ben ik officieel toegelaten tot de bachelor Maschinenbau aan de RWTH Aachen! Zonder uw moeite en inzet was ik hier zeker niet zo makkelijk gekomen, dus bij deze nogmaals bedankt voor uw inzet!

G. L., Culemborg

Het was een prettige samenwerking en mijn zoon heeft er veel aan gehad.

U wordt vriendelijk bedankt voor het leveren van deze service en zo mogelijk tot nog eens.

M. W., Wierden

R*** vindt Engels nu leuk, vorig jaar baalde hij flink.

Dankzij de prima docent is hij veel zekerder geworden en haalt hij mooie cijfers.

R. W., Maastricht

Onze dochter is geslaagd, met een 6 voor scheikunde. Bedankt voor uw bijdrage en in het bijzonder dank aan de bijlesdocent.

J. B., Bilthoven

J*** is dankzij de bijles, eigenlijk tegen onze verwachting in, toch over naar de 5e. In september gaan we zeker door met de bijlessen. J*** zegt zelf dat hij er veel aan heeft.

R. L., Oirsbeek

Bij deze wil ik je nogmaals bedanken voor de goede aanpak.

De lessen hebben zeker een positieve bijdrage opgeleverd en ze staat nu zelfs een voldoende.

Al met al hebben we nu het vertrouwen dat het ook met het centraal examen goed komt.

R. B., Gulpen

Het is wel een wat late mail, want het economie examen is al een hele tijd geleden. Ik had het niet gered om nog tussendoor een mail te sturen, ik moest zelfs naar de trein rennen. Het examen vond ik eigenlijk best wel meevallen, maar het betoog schrijven, dat was nogal heel vaag, ik weet niet of u het examen al in de tussetijd gezien heeft? In ieder geval, de bijlessen hebben heeeeeeel erg geholpen!! Ik had namelijk een 6 voor economie!! :D:D:D:D En ik ben ook geslaagd!!! :D:D:D:D:D

N. V., Enschede

Ik heb Engels binnen en gehaald met een 6 !

Bedankt voor alle hulp! Ik ga jullie zeker aanraden bij andere studenten.

M. S., Enschede

Er was een ontzettend goede klik tussen onze zoon en de docent.

Hij is flink vooruitgegaan met spelling. Het kwartje is gevallen en gaat nu in sneltreinvaart door.

Dank voor jullie inzet!

S. v. d. M., Landgraaf

Langs deze weg wil ik u bedanken voor de goede lessen die N*** heeft gehad van mw. H***.

Ik heb van haar vernomen dat u op de hoogte bent dat we stoppen met de bijlessen van N***. We zijn zeer tevreden over de manier van lesgeven van M*** met alle rust nam ze de tijd voor N***.