J. B., Groenlo

Ik heb het erop zitten... het economie examen...

Ik heb denk ik heeeeeel veeeel mazzel gehad!

Er zaten veel inzicht vragen in en nauwelijks bereken vragen ;)

Ik merkte wel dat ik door de bijlessen wel beter antwoord kon geven op de vragen...

Nogmaals bedankt dat je me heb willen helpen! Ik heb er echt veel aan gehad en was ook veel zekerder met mijn antwoorden!

T. O., Heerenveen

Onze dochter is geslaagd en toegelaten tot haar opleiding. Nogmaals dank voor jullie hulp.

Y. T.-P., Maastricht

Ik wil u even op de hoogte brengen dat S*** geen bijlessen meer nodig heeft. Ze heeft op 31 oktober het tentamen van wiskunde gehad en is hiervoor geslaagd. S*** is nu helemaal bij met wiskunde.

Mocht ze verder nog bijlessen nodig hebben, dan kom ik zeker bij u terug.

Wij willen u hartelijk bedanken voor wat u gedaan hebt voor S***, anders kon ze deze opleiding niet volgen.

S. S., Deventer

Het was super dat er zo snel een docent geregeld kon worden en ook nog iemand die mij precies kon uitleggen hoe de stof in elkaar zit. Ik heb er echt veel aan gehad en ben geslaagd met een 7,3. Ontzettend bedankt!

R. B., Gulpen

Het is wel een wat late mail, want het economie examen is al een hele tijd geleden. Ik had het niet gered om nog tussendoor een mail te sturen, ik moest zelfs naar de trein rennen. Het examen vond ik eigenlijk best wel meevallen, maar het betoog schrijven, dat was nogal heel vaag, ik weet niet of u het examen al in de tussetijd gezien heeft? In ieder geval, de bijlessen hebben heeeeeeel erg geholpen!! Ik had namelijk een 6 voor economie!! :D:D:D:D En ik ben ook geslaagd!!! :D:D:D:D:D

J. M., Heerlen

... mijn zoon heeft 6 verliespunten weten af te bouwen naar 2, waardoor hij rechtstreeks bevorderd kon worden naar 3 HAVO. Wij zijn er erg blij mee! Zijn bijlesdocent heeft heel erg zijn best gedaan. De klik was er en mijn kind verheugde zich zelfs op de lessen. De docent was nauwgezet, betrokken en gaf met geduld de nodige uitleg.

M. d. V., Veldhoven

Onze zoon, groep 8 basisonderwijs, heeft op meerdere fronten veel profijt gehad van de bijlessen. Door de persoonlijke en gedreven aanpak van de docente heeft hij zijn doelstelling kunnen halen. Niet alleen zijn schoolprestaties maar ook zijn eigen motivatie is duidelijk verbeterd dankzij de bijlessen.

Nogmaals, bedankt voor de hulp, zeker ook voor G***! Super ook dat ze nog heeft geïnformeerd hoe de uiteindelijke Cito score was, zeer betrokken en persoonlijk.

P. v. Z., Buren

Ik heb gister mijn tentamen gehad en ik heb hem eindelijk gehaald! Ik heb op het onderdeel werkwoordspelling zelfs 95% gescoord. Ik heb veel aan de bijlessen gehad en ik hoop dat jullie nog veel meer mensen zo goed als mij kunnen helpen.

J. v. d. P., Tiel

De Engelse lessen zijn afgelopen dinsdag volgens programma beëindigd. We zijn zeer tevreden over de samenwerking met uw docent. De manier van lesgeven, grammatica, voorlezen en presentaties / voordrachten, beviel erg goed.

Mijn zoon heeft behoorlijke progressie gemaakt, wat ook het doel was. Het belangrijkste van de lessen, vind ik dat hij zijn drempel van durven spreken in Engels voor publiek aanzienlijk verlaagd heeft en hem zelfverzekerder heeft gemaakt.

J. B., Bilthoven

J*** is dankzij de bijles, eigenlijk tegen onze verwachting in, toch over naar de 5e. In september gaan we zeker door met de bijlessen. J*** zegt zelf dat hij er veel aan heeft.

C. S., Heerenveen

We zijn heel tevreden over de bijles en het heeft de schoolresultaten van onze zoon erg verbeterd. Voor hem was deze manier van individuele bijles echt de goede methode.

D. T., Wijnandsrade

Spectaculaire vooruitgang; we zijn uitermate blij met uw docent; de aanpak van de bijles en het persoonlijk contact met onze dochter was uitstekend. Binnen korte tijd alle verliespunten weggewerkt, en nu kan ze het weer zelfstandig aan.

A. H., Oirsbeek

Geslaagd met mooie cijfers, natuurkunde opgehaald van 4,5 naar 6! Had het zonder jullie hulp niet gehaald! Stond er voor natuurkunde echt niet goed voor!

J. V., Hoensbroek

Wij willen u meedelen dat onze zoon inderdaad zonder problemen geslaagd is met uiteindelijk nog een extra compensatiepunt voor Engels, wie had dat gedacht! Natuurlijk heeft hij meteen naar zijn bijlesdocente gebeld en haar bedankt.

B. S., Amersfoort

Ik heb het tentamen dik gehaald! Vooral het chemie-gedeelte ging goed, dus de bijlessen hebben duidelijk hun vruchten afgeworpen. Wat me te wachten staat voor het volgende tentamen weet ik op dit moment nog niet maar als ik eventueel bijles nodig heb, kom ik bij jullie terug.

S. B., Deventer

Onze zoon heeft veel aan de bijlessen gehad. Hij had een hele goede klik met de docent. Hij vond het erg leuk en is nu op niveau. Hij vindt het erg jammer dat de lessen stoppen, misschien later nog weer.

M. S., Tubbergen

We zijn echt blij dat we het opgepakt hebben. Hij plant nu veel beter en dat was het grote probleem. De cijfers gaan omhoog, hij wil het nu zelf verder doen. Dank jullie wel.

N. B., Deventer

Ik wou nog kort melden dat ik het tentamen met succes ( 9,1) heb afgesloten. Bedankt voor je snelle ondersteuning.

D. v. E., Sittard

Ik wilde even laten weten dat onze dochter over is naar Havo 4. Ze heeft hard gewerkt met haar bijlesdocent. Door inzet en geduld van haar docent is het helemaal goed gekomen!

T. D., Sittard

Onze dochter is geslaagd voor haar diploma... dus de bijlessen zijn niet voor niks geweest. Nogmaals bedankt!

A. v. B., Buren

De bijlesdocent legde het goed uit en H*** heeft de laatste natuurkundetoets afgesloten met een 7 en hiermee een tekortpunt weggewerkt en is overgegaan naar HAVO 5.

S. v. d. M., Landgraaf

Langs deze weg wil ik u bedanken voor de goede lessen die N*** heeft gehad van mw. H***.

Ik heb van haar vernomen dat u op de hoogte bent dat we stoppen met de bijlessen van N***. We zijn zeer tevreden over de manier van lesgeven van M*** met alle rust nam ze de tijd voor N***.

fam. v. d. B., Oosterbeek

Zeer bedankt voor de ondersteuning door Y***! Zijn wij bijzonder tevreden over.
D*** heeft gemiddeld +1,0 punt hoger gescoord voor Engels sinds december.

N. A., Amersfoort

Hoera hoera hoera, R*** is door naar 4 HAVO, en wat een laatste sprint heeft ze gemaakt

Haar mentor noemde haar zelfs klassikaal als voorbeeld afgelopen maandag: van 5 onvoldoendes (met een 4) naar 1 onvoldoende, geen bespreekgeval, gewoon in 1 keer door.

Door de bijlessen is ze van gemiddeld 3 naar een 5 gegaan, en is ze niet meer bang voor wiskunde.

M. S., Klimmen

Vandaag heb ik eindelijk de laatste barrière overwonnen en nu ben ik officieel toegelaten tot de bachelor Maschinenbau aan de RWTH Aachen! Zonder uw moeite en inzet was ik hier zeker niet zo makkelijk gekomen, dus bij deze nogmaals bedankt voor uw inzet!

A. S., Amersfoort

Wij zijn heel tevreden over uw snelle handelen en hoe de bijlesdocent het opgepakt heeft.

B. B. en F., Velp

Goedeavond S***,

We zijn heel erg blij met J***!!

Hij doet het zó goed.

Zijn betrokkenheid en inzet zijn echt super!!

Ik wil dat toch even melden...

M. v. W., Hoogland

M*** had nooit economie gehad en voor zijn eerste toets had hij een 1. Aan de bijlessen heeft hij veel meer gehad dan aan de lessen in de klas. Hij had een heel goeie klik met de docent en na tien bijlessen is hij geslaagd!

F. v. d. V., Geldermalsen

Ik stond voor wiskunde een 3,3 gemiddeld en ben geslaagd met een 6!

Zonder bijles was dat nooit gelukt.

T. B., Schalkhaar

Onze zoon heeft nooit geen zin om bijles te volgen, omdat hij Engels verschrikkelijk vindt. Maar als de docent er is geweest, is hij altijd weer vrolijk.

Ze voelt onze zoon goed aan en laat de lessen deels aansluiten op de interesses van onze zoon. Dat vindt hij erg leuk.

Ze steekt er veel tijd en energie in. Mocht het na de zomer toch nog nodig zijn, dan nemen we zeker weer contact op. Dank jullie wel.

fam. M., Kerkrade

Dank voor de steun in de achterliggende twee jaar, we kunnen hopen op een succesvol einde van de middelbare-schoolperiode van ons kind. De docent had een rustige manier van blijven uitleggen, dat had een zeer goed effect. De bijles was een positieve input voor ons kind!

N. M., Weert

Onze zoon heeft zijn toetsweek goed afgesloten, had voor Engels een 8,3!

M. G., Markelo

Fijn, dat er snel een docent beschikbaar was. De heer J*** kon het goed en op een prettige manier uitleggen.  Het waren maar 5 lessen, maar onze zoon heeft er al veel aan gehad. Hij heeft kennis opgedaan, maar vooral zijn zelfvertrouwen is toegenomen.

G. B., Voerendaal

Hierbij wil ik U van harte bedanken voor de bijles die voor mijn dochter uiterst succesvol zijn verlopen.

Op de hogeschool had ze een vak, boekhouden, welke ze op de HAVO niet had gehad. Voor de toets had ze naar maar 3 lessen een mooie 7.3.

Verder wil ik de heer S*** uit Maastricht ook hartelijk bedanken voor de prettige en duidelijke uitleg, gewoon klasse. En voor de voortijdige beëindiging, door de goede resultaten, werd geen enkel probleem van gemaakt. Nogmaals hartelijk dank, en voor de toekomst zal ik indien nodig graag weer gebruik maken van jullie instituut.

P. T., Borne

Er was een goede klik tussen K*** en de docent. Hij heeft veel aan de bijlessen gehad en zijn cijfer met 2 punten opgehaald.

Dank voor de fijne begeleiding.

E. D., Sneek

De bijlessen natuurkunde zijn uitstekend gegeven door de docent van AbacuS en hebben onze zoon enorm geholpen zijn kennis te verdiepen zodat hij ook volgend examenjaar met veel vertrouwen in gaat.

I. V., Landgraaf

Onze dochter is zonder problemen overgegaan. Uw docent gaf haar precies wat ze nodig had: structuur. Hij zei in de eerste bijles: "Ik ga jou leren hoe je moet leren." En dat is gelukt.

J. B., Groenlo

Dankjewel!!! Ben echt super blij :D

De bijlessen hebben hun werk wel gedaan.... Heb een 6,1 voor het examen gehaald!!! Zo hoog heb ik in die 4 jaar dat ik economie heb nog nooit gehaald!!

Dus nogmaals heeeeeeeeel erg bedankt dat je me heb willen helpen! Het harde werken word toch beloont.

N. V., Heerlen

Ik heb vandaag mijn taaltoets gehad. Zoals u wellicht weet moest ik 80% halen voor de 4 onderdelen. Ik heb 94% behaald. Dus ik wil u graag nogmaals bedanken voor alles.

B. R., Ede

Wij willen graag een review geven over de bijles die onze zoon heeft gehad:

Onze zoon heeft in totaal 8 bijlessen gehad voor economie. De bijles docent, Lucien R***, heeft met hem veel eindexamens geoefend en hem bijzonder goed begeleid. Onze zoon heeft dan ook een mooie voldoende gehaald op het eindexamen en is geslaagd voor zijn VWO 6.

Zeer bedankt voor de hulp!

W. D., Soest

De bijlessen Engels voor onze zoon lopen voorspoedig. Inmiddels heeft hij weer een 8 behaald, en is zijn overgang naar VWO 2 veilig gesteld.

Wij zijn tevreden over de gang van zaken tot nu toe.

A. N., Beltrum

Geweldig tevreden met deze meneer uit Neede. Klikt heel goed met I***. Ook de manier waarop hij uitleg geeft is heel duidelijk. I*** vindt het heel fijn dat hij komt en kijkt niet op tegen haar bijles. Prima geregeld! Morgen komt hij weer.

P. F., Heerlen

De bijlesdocent is een zeer prettig persoon in lesgeven en omgang. Onze dochter heeft de wiskundelessen ook altijd als zeer prettig ervaren en heeft tevens haar wiskundepunt en -kennis al goed opgehaald.

V. P., Heerlen

Ik wilde even zeggen dat ik [...] geslaagd ben! Ik wil u heel erg bedanken voor uw hulp!

T. W., Gendringen

Heey,
Ik heb een 7.4 voor het wiskunde proefwerk gehaald! :)

M. W., Wierden

R*** vindt Engels nu leuk, vorig jaar baalde hij flink.

Dankzij de prima docent is hij veel zekerder geworden en haalt hij mooie cijfers.

M. K., Oudemirdum

Bij deze mijn dank voor de super goede bijlessen van A***.  Ze is echt een topper. Ik denk dat er maar weinig mensen zijn die in zo'n kort tijdsbestek zo doeltreffend wiskundige principes kunnen uitleggen! Ook buiten de lesuren om stond ze altijd klaar voor huiswerkbegeleiding op afstand, en extra uitleg.

En wat betreft Abacus als bijlesinstituut; alle lof voor het snelle afhandelen van mijn crisissituatie wat betreft Wiskunde. En bovendien voor een redelijke prijs.

E. d. T., Zevenaar

Hallo Meneer B***,
Ik kan u met heel veel vreugde melden dat ik een 7.9 voor mijn Nederlands tentamen heb gehaald! Echt een super mooi cijfer, ruim voldoende, waar ik zeer trots op ben. Ik wil u nogmaals bedanken voor alle energie en tijd die u in mij gestoken heeft.

E. K., Laag-Keppel

Inmiddels heb ik mijn herkansing van natuurkunde gehad en daarvoor heb ik een 7,7 gehaald! Dat betekent dat ik nu geen onvoldoendes meer sta! Ook had ik laatst een scheikunde toets waar ik een 9,4 voor heb gehaald! Het gaat dus de goede kant op, mede dankzij uw hulp. Bedankt hiervoor!

A. v. d. B., Oosterbeek

Hallo Y***,
Als het goed is heeft D*** jou vandaag gemaild met daarin onder andere vermeldt wat zijn resultaat voor Engels in cijfers en decimalen was, dat hij heeft behaald in zijn afsluitende toetsweek van dit schooljaar VWO-2...
Een 7,8 Y***!
Een 7,8!!!
Zeer bedankt Y***, voor wat je voor onze jongen hebt gedaan en samen met hem. Ook zeer bedankt voor de plezierige, hem stimulerende contactname en

J. W., Goor

R*** is heel positief over de docent. Ze vond de lessen erg prettig en heeft er heel veel van opgestoken. Ze begon met een 3,4 en is naar een 6 gegaan op het CE. Het is zeker goed geweest om Abacus in te schakelen. Dank jullie wel.

D. P., Koningsbosch

Er staan nog 2 bijlessen gepland, de bijlesdocent was een prima leraar, we zijn zeer tevreden over hem.

S. W., Amersfoort

De lessen thuis zijn heel goed geweest voor O***

N. v. B., Franeker

Ongelofelijk veel aan de bijlessen Bedrijfseconomie gehad! Zelfs van een 3 naar een 8 gegaan en van een 4 naar een 7 (afgerond)!

De docent legt uitstekend uit, de communicatie met het instituut is prima. Kortom, een aanrader!

Ik heb echt zoveel aan jullie te danken, trots op mijn voldoendes! 

Z. A., Deventer

Onze zoon had met beide docenten een goede klik. M*** is heel enthousiast, echt een topdocent. De docent voor NaSk legde het keer op keer weer uit, zo rustig. Hij wist onze zoon op de goede manier te prikkelen. Van beide heeft hij veel opgestoken en progressie geboekt. Ik zal Abacus zeker aanbevelen.

E. C., Landgraaf

Ik ben zeer te spreken over de dienstverlening van AbacuS en zal hier in de toekomst, indien van toepassing, weer gebruik van maken. Een bijzonder groot compliment voor A*** S*** die mij door middel van haar professionele coaching en expertise veel geleerd heeft.

M. M., Bocholtz

... Ze had een mooie puntenlijst en is over naar 2 Havo. Engels en Frans een 6 gelukkig. De rest 7 en 8. We waren heel erg tevreden over de bijlesdocent. Onze dochter heeft ook veel aan de lessen gehad. We zijn dik tevreden!

J. W., Holten

Bij deze kan ik je met trots vertellen dat ik mijn Engels toets heb mogen afsluiten met een 7!

Ik ben heel erg blij en wil naast L*** ook jou bedanken voor het vinden van goede hulp. Bedankt!

W. A., Varsseveld

Ik wil jouw even laten weten dat I*** haar diploma niveau 3 verkoopleider heeft gehaald.

Mede door jouw, en de juiste personen die economie en nederlands gaven. Zij heeft de bijlessen met plezier gedaan met als resultaat een diploma.

Degenen die haar bijles heeft gegeven zou je die ook willen bedanken,zonder hun was het zeker niet gelukt.

Nogmaals bedankt, ook namens I*** en mijn man.

F. Sch., Echt

F*** heeft met veel plezier en inzet de bijlessen van de heer M*** gevolgd. Hopelijk zijn resultaten terug te zien in de proefwerken. Wat ons opviel was, dat onze zoon ruim anderhalf uur lang gefocused kon blijven, mede en vooral dankzij het geduld en enthousiasme van de heer M***.

Daar zijn we erg tevreden over. Het was maatwerk.

C. v. W., Epe

Hieronder de resultaten van W***. Laatste cijfer een 5.9 voor een luistertoets. Daar zijn we best tevreden mee, hiermee gaat hij met een 5.9 naar zijn eindlijst oftewel een 6.0 afgerond.

Ik heb al zijn cijfers in een bestand gezet zodat we kunnen zien dat hij een 4.8 gemiddeld stond toen mevr. M*** kwam.

Hierna alleen maar voldoendes op een 5.4 na voor een leestoets waar het hoogste cijfer een 5.5 voor was in de klas (best moeilijk dus).

De cijfers die gehaald zijn toen mevr. M*** er was zijn een 6.9 gemiddeld [...]

Oftewel: we mogen de conclusie trekken dat mevr. M*** goed werk heeft verricht [...] (en W*** ook uiteraard [...] )

We zijn blij dat M*** eind augustus in ieder geval voor een maand weer gaat starten met W***, gedurende die maand zullen we samen zien hoe het gaat [...] maar één ding kunnen we wel zeggen: we zijn enorm blij met de voldoende op de eindlijst!

G. L., Culemborg

Het was een prettige samenwerking en mijn zoon heeft er veel aan gehad.

U wordt vriendelijk bedankt voor het leveren van deze service en zo mogelijk tot nog eens.

S. v. S., Veenendaal

M*** is zeer goed geholpen en we willen u graag bedanken voor het zoeken naar een goede leraar. Geweldig hoe die man met een puber om kan gaan.

A. v. H., Doorn

We vonden jullie aanpak uitermate prettig.