B. M., Amelo

Wij zijn heel positief en tevreden over Abacus en de docent. 

Er was een goede klik met de docent en er viel prima met hem te overleggen.

Het examen was vrij gemakkelijk. Dank jullie wel.

M. P., Arnhem

Wat de bijles betreft gaat het heel goed, E*** heeft in de periode dat zij bijles heeft twee toetsen van NaSk met een voldoende afgerond!

Het contact tussen E*** en de bijles docent gaat ook goed. Zij gaat dus door naar het tweede leerjaar. Ik ben dan ook heel blij dat ik jullie heb benaderd, en kan het iedereen aanraden die het nodig heeft. Ik heb jullie folder ook door gegeven aan een HBO student die momenteel moeite heeft met het examen Nederlands.

D. P., Koningsbosch

Er staan nog 2 bijlessen gepland, de bijlesdocent was een prima leraar, we zijn zeer tevreden over hem.

S. v. d. M., Landgraaf

Langs deze weg wil ik u bedanken voor de goede lessen die N*** heeft gehad van mw. H***.

Ik heb van haar vernomen dat u op de hoogte bent dat we stoppen met de bijlessen van N***. We zijn zeer tevreden over de manier van lesgeven van M*** met alle rust nam ze de tijd voor N***.

R. L., Soest

A*** heeft afgelopen maandag haar scheikunde ingehaald en zij heeft net het cijfer teruggekregen.

Het is een 6.5 !!!! dus voldoende.

Nogmaals bedankt voor het helpen van mijn dochter.

I. V., Landgraaf

Onze dochter is zonder problemen overgegaan. Uw docent gaf haar precies wat ze nodig had: structuur. Hij zei in de eerste bijles: "Ik ga jou leren hoe je moet leren." En dat is gelukt.

fam. K., Arnhem

Onze dochter was onzeker over haar Engels. Met name spreekvaardigheid en luistervaardigheid had daar onder te lijden. Na een half jaar bijles via Abacus is haar zelfvertrouwen dusdanig gegroeid dat haar cijfers merkbaar verbeterden. Ze gaat nu met vertrouwen het examen in.

C. S., Heerenveen

We zijn heel tevreden over de bijles en het heeft de schoolresultaten van onze zoon erg verbeterd. Voor hem was deze manier van individuele bijles echt de goede methode.

M. S., Klimmen

Vandaag heb ik eindelijk de laatste barrière overwonnen en nu ben ik officieel toegelaten tot de bachelor Maschinenbau aan de RWTH Aachen! Zonder uw moeite en inzet was ik hier zeker niet zo makkelijk gekomen, dus bij deze nogmaals bedankt voor uw inzet!

J. L., Borne

Onze dochter is geslaagd met een 6,9. Totaal boven verwachting! De gedrevenheid van de docent, die bleef herhalen en het nooit af liet weten, geweldig. Zonder de bijlessen was ze nooit geslaagd voor economie. Dank en we bevelen Abacus en R*** zeker aan.

S. B., Deventer

Onze zoon heeft veel aan de bijlessen gehad. Hij had een hele goede klik met de docent. Hij vond het erg leuk en is nu op niveau. Hij vindt het erg jammer dat de lessen stoppen, misschien later nog weer.

T. W., Gendringen

Heey,
Ik heb een 7.4 voor het wiskunde proefwerk gehaald! :)

R. M., Den Ham

Bedankt voor alle gedane moeite. R*** heeft echt veel aan de bijlessen gehad en we hopen dat dit in het laatste nog te ontvangen cijfer terug te zien is.

B. J., Drachten

Wij zijn erg positief over de samenwerking met de docent van Abacus en onze dochter heeft al haar cijfers op de voor haar lastige vakken weg weten te werken en tevens heeft haar zelfvertrouwen een enorme stimulans gekregen. Goed nieuws is altijd de moeite waard!

A. M., Valkenburg

Gebleken is dat J*** bij voldoende inspanning van zijn kant heel goed in staat is om goede resultaten te behalen. Gemiddeld over de laatste periode scoorde hij een 7,4, zijn totaal gemiddelde is nu 6,2. Een en ander is zeker te danken aan de prettige en evenwichtige manier waarop de heer K*** zijn lessen geeft.

Met dank voor het snel behaalde resultaat

E. D., Sneek

De bijlessen natuurkunde zijn uitstekend gegeven door de docent van AbacuS en hebben onze zoon enorm geholpen zijn kennis te verdiepen zodat hij ook volgend examenjaar met veel vertrouwen in gaat.

W. A., Varsseveld

Ik wil jouw even laten weten dat I*** haar diploma niveau 3 verkoopleider heeft gehaald.

Mede door jouw, en de juiste personen die economie en nederlands gaven. Zij heeft de bijlessen met plezier gedaan met als resultaat een diploma.

Degenen die haar bijles heeft gegeven zou je die ook willen bedanken,zonder hun was het zeker niet gelukt.

Nogmaals bedankt, ook namens I*** en mijn man.

N. V., Heerlen

Ik heb vandaag mijn taaltoets gehad. Zoals u wellicht weet moest ik 80% halen voor de 4 onderdelen. Ik heb 94% behaald. Dus ik wil u graag nogmaals bedanken voor alles.

L. L., Almelo

Onze dochter heeft veel aan de bijles gehad. Het was een hele goede leraar, die met veel passie haar bijles gaf. Het was snel geregeld, dank je wel. Mocht het weer nodig zijn, dan nemen we zeker weer contact op.

N. M., Weert

Onze zoon heeft zijn toetsweek goed afgesloten, had voor Engels een 8,3!

W. D., Soest

De bijlessen Engels voor onze zoon lopen voorspoedig. Inmiddels heeft hij weer een 8 behaald, en is zijn overgang naar VWO 2 veilig gesteld.

Wij zijn tevreden over de gang van zaken tot nu toe.

fam V., Heerlen

We willen de bijles per eind volgende maand beëindigen. Uw bijlesdocent heeft onze dochter op een fantastische wijze geholpen met het verbeteren van haar leerprestaties. Hij is geduldig, stimulerend en zoekt voortdurend naar creatieve oplossingen. Volgend schooljaar kan onze dochter naar verwachting op eigen kracht haar goede leerprestaties voortzetten. Hartelijk dank voor uw steun.

M. S., Tubbergen

We zijn echt blij dat we het opgepakt hebben. Hij plant nu veel beter en dat was het grote probleem. De cijfers gaan omhoog, hij wil het nu zelf verder doen. Dank jullie wel.

E. B., Soest

Hierbij wil ik laten weten dat C*** is geslaagd voor het theoretische gedeelte van haar opleiding. C*** en ik vonden J*** een hele fijne en betrokken leraar en hebben zijn hulp bijzonder gewaardeerd.

C*** gaat nu naar de PABO; als zij weer probelemen heeft met rekenen zullen we zeker bij u aankloppen.

E. Z., Hengelo

Wij zijn zeer tevreden over uw instituut en ook over de wiskundeleraar zeer tevreden. Hiervoor onze dank.

De resultaten zijn nu goed en hebben er het volste vertrouwen in dat het met het examen ook goed zal gaan.

M. G., Markelo

Fijn, dat er snel een docent beschikbaar was. De heer J*** kon het goed en op een prettige manier uitleggen.  Het waren maar 5 lessen, maar onze zoon heeft er al veel aan gehad. Hij heeft kennis opgedaan, maar vooral zijn zelfvertrouwen is toegenomen.

M. S., Enschede

Er was een ontzettend goede klik tussen onze zoon en de docent.

Hij is flink vooruitgegaan met spelling. Het kwartje is gevallen en gaat nu in sneltreinvaart door.

Dank voor jullie inzet!

T. H., Leusden

We hebben vandaag te horen gekregen dat onze zoon zijn Nederlands heeft gehaald.

We zijn zeer tevreden over de bijles van meneer K***. We willen hem wat sturen; zouden wij zijn adres mogen hebben?

M. K., Oudemirdum

Bij deze mijn dank voor de super goede bijlessen van A***.  Ze is echt een topper. Ik denk dat er maar weinig mensen zijn die in zo'n kort tijdsbestek zo doeltreffend wiskundige principes kunnen uitleggen! Ook buiten de lesuren om stond ze altijd klaar voor huiswerkbegeleiding op afstand, en extra uitleg.

En wat betreft Abacus als bijlesinstituut; alle lof voor het snelle afhandelen van mijn crisissituatie wat betreft Wiskunde. En bovendien voor een redelijke prijs.

E. K., Laag-Keppel

Inmiddels heb ik mijn herkansing van natuurkunde gehad en daarvoor heb ik een 7,7 gehaald! Dat betekent dat ik nu geen onvoldoendes meer sta! Ook had ik laatst een scheikunde toets waar ik een 9,4 voor heb gehaald! Het gaat dus de goede kant op, mede dankzij uw hulp. Bedankt hiervoor!

Z. A., Deventer

Onze zoon had met beide docenten een goede klik. M*** is heel enthousiast, echt een topdocent. De docent voor NaSk legde het keer op keer weer uit, zo rustig. Hij wist onze zoon op de goede manier te prikkelen. Van beide heeft hij veel opgestoken en progressie geboekt. Ik zal Abacus zeker aanbevelen.

F. v. d. V., Geldermalsen

Ik stond voor wiskunde een 3,3 gemiddeld en ben geslaagd met een 6!

Zonder bijles was dat nooit gelukt.

S. W., Amersfoort

De lessen thuis zijn heel goed geweest voor O***

R. Sch., Beek

Het doet me plezier u te kunnen berichten dat de bijlessen naar goede tevredenheid verlopen. De heer L*** weet B*** en S*** er goed bij te houden.

I. D., Landgraaf

Mijn kind en uw docent hebben prettig samengewerkt en wij kijken tevreden terug op de bijlessen.

A. H., Oirsbeek

Geslaagd met mooie cijfers, natuurkunde opgehaald van 4,5 naar 6! Had het zonder jullie hulp niet gehaald! Stond er voor natuurkunde echt niet goed voor!

V. P., Heerlen

Ik wilde even zeggen dat ik [...] geslaagd ben! Ik wil u heel erg bedanken voor uw hulp!

N. B., Grevenbicht

We willen graag laten weten dat uw docent een prima keuze was voor onze dochter. Hij is kundig, kan goed met pubers omgaan en heeft veel geduld. Hij gaf onze dochter het gevoel dat ze competent is.

A. v. H., Doorn

We vonden jullie aanpak uitermate prettig.

A. v. d. B., Oosterbeek

Hallo Y***,
Als het goed is heeft D*** jou vandaag gemaild met daarin onder andere vermeldt wat zijn resultaat voor Engels in cijfers en decimalen was, dat hij heeft behaald in zijn afsluitende toetsweek van dit schooljaar VWO-2...
Een 7,8 Y***!
Een 7,8!!!
Zeer bedankt Y***, voor wat je voor onze jongen hebt gedaan en samen met hem. Ook zeer bedankt voor de plezierige, hem stimulerende contactname en

T. B., Schalkhaar

Onze zoon heeft nooit geen zin om bijles te volgen, omdat hij Engels verschrikkelijk vindt. Maar als de docent er is geweest, is hij altijd weer vrolijk.

Ze voelt onze zoon goed aan en laat de lessen deels aansluiten op de interesses van onze zoon. Dat vindt hij erg leuk.

Ze steekt er veel tijd en energie in. Mocht het na de zomer toch nog nodig zijn, dan nemen we zeker weer contact op. Dank jullie wel.

A. S., Amersfoort

Wij zijn heel tevreden over uw snelle handelen en hoe de bijlesdocent het opgepakt heeft.

R. F., Almelo

De bijlessen verliepen prima. Snel geregeld en naar tevredenheid. Ze is nu op niveau, cijfer is gestabiliseerd naar een 7, ze kan nu zelfstandig verder.

N. B., Deventer

Ik wou nog kort melden dat ik het tentamen met succes ( 9,1) heb afgesloten. Bedankt voor je snelle ondersteuning.

E. P., Hengelo

We willen je even laten weten dat P*** is geslaagd voor haar VWO diploma.

En voor zowel economie als m&o allebei een voldoende op de lijst.

Leuk detail om te vermelden dat ze het centraal examen - economie super goed gemaakt heeft met een 6.9.

Ze had een goede klik met R***, en zonder dit half jaar bijles had ze het w.s. niet gered.

Wij zullen zeker refereren aan Abacus-bijlessen.

M. O., Leeuwarden

Nogmaals wil ik u bedanken voor uw snelle actie. Dankzij de begeleiding van Abacus heeft onze dochter eindelijk begrepen welke manier voor haar werkt om te leren. 

Zo heeft ze  de mogelijkheid gehad om haar opleiding met goed resultaat af te ronden.

M. v. W., Hoogland

M*** had nooit economie gehad en voor zijn eerste toets had hij een 1. Aan de bijlessen heeft hij veel meer gehad dan aan de lessen in de klas. Hij had een heel goeie klik met de docent en na tien bijlessen is hij geslaagd!

S. S., Deventer

Het was super dat er zo snel een docent geregeld kon worden en ook nog iemand die mij precies kon uitleggen hoe de stof in elkaar zit. Ik heb er echt veel aan gehad en ben geslaagd met een 7,3. Ontzettend bedankt!

E. d. T., Zevenaar

Hallo Meneer B***,
Ik kan u met heel veel vreugde melden dat ik een 7.9 voor mijn Nederlands tentamen heb gehaald! Echt een super mooi cijfer, ruim voldoende, waar ik zeer trots op ben. Ik wil u nogmaals bedanken voor alle energie en tijd die u in mij gestoken heeft.

fam. M., Kerkrade

Dank voor de steun in de achterliggende twee jaar, we kunnen hopen op een succesvol einde van de middelbare-schoolperiode van ons kind. De docent had een rustige manier van blijven uitleggen, dat had een zeer goed effect. De bijles was een positieve input voor ons kind!

J. H., Landgraaf

De vroegtijdige opzegging is zonder meer te danken aan de goede bijlessen, die mijn zoon bij uw instituut genoten heeft. Ik heb zelfs kunnen constateren dat zijn plezier en motivatie in de franse taal sterk is toegenomen. Tijdens de bijlessen kwam ondermeer naar voren dat onderwerpen zoals de grammatica niet of nauwelijks behandeld waren tijdens de lessen op school. De vooruitgang en enthousiasme zijn duidelijk zichtbaar in de stijging van zijn resultaten. Het cijfer is gestegen van een 5,3 naar een 7,5. Ik mag dan ook zeker stellen dat we uitermate tevreden zijn over uw instituut en zullen AbacuS zeker verder aanbevelen en er uiteraard ook weer zelf gebruik van willen maken als dat nodig mocht blijken.

B. S., Amersfoort

Ik heb het tentamen dik gehaald! Vooral het chemie-gedeelte ging goed, dus de bijlessen hebben duidelijk hun vruchten afgeworpen. Wat me te wachten staat voor het volgende tentamen weet ik op dit moment nog niet maar als ik eventueel bijles nodig heb, kom ik bij jullie terug.

T. O., Heerenveen

Onze dochter is geslaagd en toegelaten tot haar opleiding. Nogmaals dank voor jullie hulp.

G. S., Velp

Dag A***,

Ik heb je gisteren niet rustig kunnen spreken door dat vervelende geblaf van onze hond, maar bij deze wil ik je zeggen dat B*** erg content is met jouw lessen. Ook al is ze moe bij start ze eindigt altijd helemaal "up". Echt heel fijn!

J. M., Heerlen

... mijn zoon heeft 6 verliespunten weten af te bouwen naar 2, waardoor hij rechtstreeks bevorderd kon worden naar 3 HAVO. Wij zijn er erg blij mee! Zijn bijlesdocent heeft heel erg zijn best gedaan. De klik was er en mijn kind verheugde zich zelfs op de lessen. De docent was nauwgezet, betrokken en gaf met geduld de nodige uitleg.

A. N., Beltrum

Geweldig tevreden met deze meneer uit Neede. Klikt heel goed met I***. Ook de manier waarop hij uitleg geeft is heel duidelijk. I*** vindt het heel fijn dat hij komt en kijkt niet op tegen haar bijles. Prima geregeld! Morgen komt hij weer.

A. B., Deventer

Ik wou even zeggen dat ik geslaagd ben en een 6,2 heb gehaald voor mijn centraal examen! Ik wou u nogmaals super bedanken voor uw hulp. Het heeft me heel erg geholpen.

D. d. G., Leeuwarden

Hartelijk dank voor uw bemiddeling van een bijlesdocent voor onze dochter. Het heeft haar goed gedaan, ze voelde zich veel rustiger en is geslaagd. De docent heeft goed werk geleverd!

Y. T.-P., Maastricht

Ik wil u even op de hoogte brengen dat S*** geen bijlessen meer nodig heeft. Ze heeft op 31 oktober het tentamen van wiskunde gehad en is hiervoor geslaagd. S*** is nu helemaal bij met wiskunde.

Mocht ze verder nog bijlessen nodig hebben, dan kom ik zeker bij u terug.

Wij willen u hartelijk bedanken voor wat u gedaan hebt voor S***, anders kon ze deze opleiding niet volgen.

fam. v. d. B., Oosterbeek

Zeer bedankt voor de ondersteuning door Y***! Zijn wij bijzonder tevreden over.
D*** heeft gemiddeld +1,0 punt hoger gescoord voor Engels sinds december.

N. A., Amersfoort

Hoera hoera hoera, R*** is door naar 4 HAVO, en wat een laatste sprint heeft ze gemaakt

Haar mentor noemde haar zelfs klassikaal als voorbeeld afgelopen maandag: van 5 onvoldoendes (met een 4) naar 1 onvoldoende, geen bespreekgeval, gewoon in 1 keer door.

Door de bijlessen is ze van gemiddeld 3 naar een 5 gegaan, en is ze niet meer bang voor wiskunde.

R. L., Oirsbeek

Bij deze wil ik je nogmaals bedanken voor de goede aanpak.

De lessen hebben zeker een positieve bijdrage opgeleverd en ze staat nu zelfs een voldoende.

Al met al hebben we nu het vertrouwen dat het ook met het centraal examen goed komt.

G. B., Voerendaal

Hierbij wil ik U van harte bedanken voor de bijles die voor mijn dochter uiterst succesvol zijn verlopen.

Op de hogeschool had ze een vak, boekhouden, welke ze op de HAVO niet had gehad. Voor de toets had ze naar maar 3 lessen een mooie 7.3.

Verder wil ik de heer S*** uit Maastricht ook hartelijk bedanken voor de prettige en duidelijke uitleg, gewoon klasse. En voor de voortijdige beëindiging, door de goede resultaten, werd geen enkel probleem van gemaakt. Nogmaals hartelijk dank, en voor de toekomst zal ik indien nodig graag weer gebruik maken van jullie instituut.

N. V., Enschede

Ik heb Engels binnen en gehaald met een 6 !

Bedankt voor alle hulp! Ik ga jullie zeker aanraden bij andere studenten.