F. Sch., Echt

F*** heeft met veel plezier en inzet de bijlessen van de heer M*** gevolgd. Hopelijk zijn resultaten terug te zien in de proefwerken. Wat ons opviel was, dat onze zoon ruim anderhalf uur lang gefocused kon blijven, mede en vooral dankzij het geduld en enthousiasme van de heer M***.

Daar zijn we erg tevreden over. Het was maatwerk.

R. Sch., Beek

Het doet me plezier u te kunnen berichten dat de bijlessen naar goede tevredenheid verlopen. De heer L*** weet B*** en S*** er goed bij te houden.

R. B., Gulpen

Het is wel een wat late mail, want het economie examen is al een hele tijd geleden. Ik had het niet gered om nog tussendoor een mail te sturen, ik moest zelfs naar de trein rennen. Het examen vond ik eigenlijk best wel meevallen, maar het betoog schrijven, dat was nogal heel vaag, ik weet niet of u het examen al in de tussetijd gezien heeft? In ieder geval, de bijlessen hebben heeeeeeel erg geholpen!! Ik had namelijk een 6 voor economie!! :D:D:D:D En ik ben ook geslaagd!!! :D:D:D:D:D

J. K., Donkerbroek

Wij willen u op de hoogte brengen dat onze dochter is geslaagd  met een 6 voor wiskunde en economie.

Wij zijn zeer tevreden over de hulp die onze dochter heeft ontvangen van uw docent. Wij kunnen met overtuiging melden dat dit zonder deze hulp niet was gelukt.

Wij zullen Abacus zeker positief aanbevelen bij anderen.

fam. M., Kerkrade

Dank voor de steun in de achterliggende twee jaar, we kunnen hopen op een succesvol einde van de middelbare-schoolperiode van ons kind. De docent had een rustige manier van blijven uitleggen, dat had een zeer goed effect. De bijles was een positieve input voor ons kind!

R. W., Velp

Bedankt!!!
Ik was eerst vrij zeker dat ik geslaagd was, maar hoe dichterbij het kwam hoe minder zeker ik werd. Ik ben erg tevreden met mijn lijst en ik heb voor economie een 7,5 weten te halen!
Nogmaals, bedankt voor de bijles.

R. W., Maastricht

Onze dochter is geslaagd, met een 6 voor scheikunde. Bedankt voor uw bijdrage en in het bijzonder dank aan de bijlesdocent.

S. v. S., Veenendaal

M*** is zeer goed geholpen en we willen u graag bedanken voor het zoeken naar een goede leraar. Geweldig hoe die man met een puber om kan gaan.

M. G., Markelo

Fijn, dat er snel een docent beschikbaar was. De heer J*** kon het goed en op een prettige manier uitleggen.  Het waren maar 5 lessen, maar onze zoon heeft er al veel aan gehad. Hij heeft kennis opgedaan, maar vooral zijn zelfvertrouwen is toegenomen.

C. S., Heerenveen

We zijn heel tevreden over de bijles en het heeft de schoolresultaten van onze zoon erg verbeterd. Voor hem was deze manier van individuele bijles echt de goede methode.

P. F., Heerlen

De bijlesdocent is een zeer prettig persoon in lesgeven en omgang. Onze dochter heeft de wiskundelessen ook altijd als zeer prettig ervaren en heeft tevens haar wiskundepunt en -kennis al goed opgehaald.

P. v. Z., Buren

Ik heb gister mijn tentamen gehad en ik heb hem eindelijk gehaald! Ik heb op het onderdeel werkwoordspelling zelfs 95% gescoord. Ik heb veel aan de bijlessen gehad en ik hoop dat jullie nog veel meer mensen zo goed als mij kunnen helpen.

E. d. T., Zevenaar

Hallo Meneer B***,
Ik kan u met heel veel vreugde melden dat ik een 7.9 voor mijn Nederlands tentamen heb gehaald! Echt een super mooi cijfer, ruim voldoende, waar ik zeer trots op ben. Ik wil u nogmaals bedanken voor alle energie en tijd die u in mij gestoken heeft.

J. B., Groenlo

Dankjewel!!! Ben echt super blij :D

De bijlessen hebben hun werk wel gedaan.... Heb een 6,1 voor het examen gehaald!!! Zo hoog heb ik in die 4 jaar dat ik economie heb nog nooit gehaald!!

Dus nogmaals heeeeeeeeel erg bedankt dat je me heb willen helpen! Het harde werken word toch beloont.

T. D., Sittard

Onze dochter is geslaagd voor haar diploma... dus de bijlessen zijn niet voor niks geweest. Nogmaals bedankt!

fam. v. d. B., Oosterbeek

Zeer bedankt voor de ondersteuning door Y***! Zijn wij bijzonder tevreden over.
D*** heeft gemiddeld +1,0 punt hoger gescoord voor Engels sinds december.

J. L., Borne

Onze dochter is geslaagd met een 6,9. Totaal boven verwachting! De gedrevenheid van de docent, die bleef herhalen en het nooit af liet weten, geweldig. Zonder de bijlessen was ze nooit geslaagd voor economie. Dank en we bevelen Abacus en R*** zeker aan.

S. W., Amersfoort

De lessen thuis zijn heel goed geweest voor O***

A. D., Stramproy

Vandaag heb ik mijn punten teruggekregen. En ik heb een 6.4 voor Engels Grammatica en een 6.9 voor Engels correspondentie :). Ik ben heel erg blij met deze cijfers, ze zijn niet heel hoog, maar ik ben er wel heel erg blij mee en wil u daarom ook bedanken voor de goede bijlesdocent.

B. R., Ede

Wij willen graag een review geven over de bijles die onze zoon heeft gehad:

Onze zoon heeft in totaal 8 bijlessen gehad voor economie. De bijles docent, Lucien R***, heeft met hem veel eindexamens geoefend en hem bijzonder goed begeleid. Onze zoon heeft dan ook een mooie voldoende gehaald op het eindexamen en is geslaagd voor zijn VWO 6.

Zeer bedankt voor de hulp!

D. P., Koningsbosch

Er staan nog 2 bijlessen gepland, de bijlesdocent was een prima leraar, we zijn zeer tevreden over hem.

R. L., Soest

A*** heeft afgelopen maandag haar scheikunde ingehaald en zij heeft net het cijfer teruggekregen.

Het is een 6.5 !!!! dus voldoende.

Nogmaals bedankt voor het helpen van mijn dochter.

N. A., Amersfoort

Hoera hoera hoera, R*** is door naar 4 HAVO, en wat een laatste sprint heeft ze gemaakt

Haar mentor noemde haar zelfs klassikaal als voorbeeld afgelopen maandag: van 5 onvoldoendes (met een 4) naar 1 onvoldoende, geen bespreekgeval, gewoon in 1 keer door.

Door de bijlessen is ze van gemiddeld 3 naar een 5 gegaan, en is ze niet meer bang voor wiskunde.

P. T., Borne

Er was een goede klik tussen K*** en de docent. Hij heeft veel aan de bijlessen gehad en zijn cijfer met 2 punten opgehaald.

Dank voor de fijne begeleiding.

C. v. W., Epe

Hieronder de resultaten van W***. Laatste cijfer een 5.9 voor een luistertoets. Daar zijn we best tevreden mee, hiermee gaat hij met een 5.9 naar zijn eindlijst oftewel een 6.0 afgerond.

Ik heb al zijn cijfers in een bestand gezet zodat we kunnen zien dat hij een 4.8 gemiddeld stond toen mevr. M*** kwam.

Hierna alleen maar voldoendes op een 5.4 na voor een leestoets waar het hoogste cijfer een 5.5 voor was in de klas (best moeilijk dus).

De cijfers die gehaald zijn toen mevr. M*** er was zijn een 6.9 gemiddeld [...]

Oftewel: we mogen de conclusie trekken dat mevr. M*** goed werk heeft verricht [...] (en W*** ook uiteraard [...] )

We zijn blij dat M*** eind augustus in ieder geval voor een maand weer gaat starten met W***, gedurende die maand zullen we samen zien hoe het gaat [...] maar één ding kunnen we wel zeggen: we zijn enorm blij met de voldoende op de eindlijst!

R. D., Zevenaar

Beste S***,
Ik kan met trots melden dat ik het tentamen in één keer gehaald heb. Bedankt hiervoor!

I. D., Landgraaf

Mijn kind en uw docent hebben prettig samengewerkt en wij kijken tevreden terug op de bijlessen.

B. M., Amelo

Wij zijn heel positief en tevreden over Abacus en de docent. 

Er was een goede klik met de docent en er viel prima met hem te overleggen.

Het examen was vrij gemakkelijk. Dank jullie wel.

E. D., Sneek

De bijlessen natuurkunde zijn uitstekend gegeven door de docent van AbacuS en hebben onze zoon enorm geholpen zijn kennis te verdiepen zodat hij ook volgend examenjaar met veel vertrouwen in gaat.

A. M., Valkenburg

Gebleken is dat J*** bij voldoende inspanning van zijn kant heel goed in staat is om goede resultaten te behalen. Gemiddeld over de laatste periode scoorde hij een 7,4, zijn totaal gemiddelde is nu 6,2. Een en ander is zeker te danken aan de prettige en evenwichtige manier waarop de heer K*** zijn lessen geeft.

Met dank voor het snel behaalde resultaat

S. S., Deventer

Het was super dat er zo snel een docent geregeld kon worden en ook nog iemand die mij precies kon uitleggen hoe de stof in elkaar zit. Ik heb er echt veel aan gehad en ben geslaagd met een 7,3. Ontzettend bedankt!

T. H., Leusden

We hebben vandaag te horen gekregen dat onze zoon zijn Nederlands heeft gehaald.

We zijn zeer tevreden over de bijles van meneer K***. We willen hem wat sturen; zouden wij zijn adres mogen hebben?

A. N., Beltrum

Geweldig tevreden met deze meneer uit Neede. Klikt heel goed met I***. Ook de manier waarop hij uitleg geeft is heel duidelijk. I*** vindt het heel fijn dat hij komt en kijkt niet op tegen haar bijles. Prima geregeld! Morgen komt hij weer.

M. v. W., Hoogland

M*** had nooit economie gehad en voor zijn eerste toets had hij een 1. Aan de bijlessen heeft hij veel meer gehad dan aan de lessen in de klas. Hij had een heel goeie klik met de docent en na tien bijlessen is hij geslaagd!

M. W., Wierden

R*** vindt Engels nu leuk, vorig jaar baalde hij flink.

Dankzij de prima docent is hij veel zekerder geworden en haalt hij mooie cijfers.

J. H., Landgraaf

De vroegtijdige opzegging is zonder meer te danken aan de goede bijlessen, die mijn zoon bij uw instituut genoten heeft. Ik heb zelfs kunnen constateren dat zijn plezier en motivatie in de franse taal sterk is toegenomen. Tijdens de bijlessen kwam ondermeer naar voren dat onderwerpen zoals de grammatica niet of nauwelijks behandeld waren tijdens de lessen op school. De vooruitgang en enthousiasme zijn duidelijk zichtbaar in de stijging van zijn resultaten. Het cijfer is gestegen van een 5,3 naar een 7,5. Ik mag dan ook zeker stellen dat we uitermate tevreden zijn over uw instituut en zullen AbacuS zeker verder aanbevelen en er uiteraard ook weer zelf gebruik van willen maken als dat nodig mocht blijken.

Z. A., Deventer

Onze zoon had met beide docenten een goede klik. M*** is heel enthousiast, echt een topdocent. De docent voor NaSk legde het keer op keer weer uit, zo rustig. Hij wist onze zoon op de goede manier te prikkelen. Van beide heeft hij veel opgestoken en progressie geboekt. Ik zal Abacus zeker aanbevelen.

V. P., Heerlen

Ik wilde even zeggen dat ik [...] geslaagd ben! Ik wil u heel erg bedanken voor uw hulp!

fam. K., Arnhem

Onze dochter was onzeker over haar Engels. Met name spreekvaardigheid en luistervaardigheid had daar onder te lijden. Na een half jaar bijles via Abacus is haar zelfvertrouwen dusdanig gegroeid dat haar cijfers merkbaar verbeterden. Ze gaat nu met vertrouwen het examen in.

N. M., Weert

Onze zoon heeft zijn toetsweek goed afgesloten, had voor Engels een 8,3!

Y. T.-P., Maastricht

Ik wil u even op de hoogte brengen dat S*** geen bijlessen meer nodig heeft. Ze heeft op 31 oktober het tentamen van wiskunde gehad en is hiervoor geslaagd. S*** is nu helemaal bij met wiskunde.

Mocht ze verder nog bijlessen nodig hebben, dan kom ik zeker bij u terug.

Wij willen u hartelijk bedanken voor wat u gedaan hebt voor S***, anders kon ze deze opleiding niet volgen.

S. v. d. M., Landgraaf

Langs deze weg wil ik u bedanken voor de goede lessen die N*** heeft gehad van mw. H***.

Ik heb van haar vernomen dat u op de hoogte bent dat we stoppen met de bijlessen van N***. We zijn zeer tevreden over de manier van lesgeven van M*** met alle rust nam ze de tijd voor N***.

M. M., Bocholtz

... Ze had een mooie puntenlijst en is over naar 2 Havo. Engels en Frans een 6 gelukkig. De rest 7 en 8. We waren heel erg tevreden over de bijlesdocent. Onze dochter heeft ook veel aan de lessen gehad. We zijn dik tevreden!

M. P., Arnhem

Wat de bijles betreft gaat het heel goed, E*** heeft in de periode dat zij bijles heeft twee toetsen van NaSk met een voldoende afgerond!

Het contact tussen E*** en de bijles docent gaat ook goed. Zij gaat dus door naar het tweede leerjaar. Ik ben dan ook heel blij dat ik jullie heb benaderd, en kan het iedereen aanraden die het nodig heeft. Ik heb jullie folder ook door gegeven aan een HBO student die momenteel moeite heeft met het examen Nederlands.

A. v. H., Doorn

We vonden jullie aanpak uitermate prettig.

G. S., Velp

Dag A***,

Ik heb je gisteren niet rustig kunnen spreken door dat vervelende geblaf van onze hond, maar bij deze wil ik je zeggen dat B*** erg content is met jouw lessen. Ook al is ze moe bij start ze eindigt altijd helemaal "up". Echt heel fijn!

G. L., Culemborg

Het was een prettige samenwerking en mijn zoon heeft er veel aan gehad.

U wordt vriendelijk bedankt voor het leveren van deze service en zo mogelijk tot nog eens.

M. S., Enschede

Er was een ontzettend goede klik tussen onze zoon en de docent.

Hij is flink vooruitgegaan met spelling. Het kwartje is gevallen en gaat nu in sneltreinvaart door.

Dank voor jullie inzet!

N. B., Deventer

Ik wou nog kort melden dat ik het tentamen met succes ( 9,1) heb afgesloten. Bedankt voor je snelle ondersteuning.

A. H., Oirsbeek

Geslaagd met mooie cijfers, natuurkunde opgehaald van 4,5 naar 6! Had het zonder jullie hulp niet gehaald! Stond er voor natuurkunde echt niet goed voor!

E. K., Laag-Keppel

Inmiddels heb ik mijn herkansing van natuurkunde gehad en daarvoor heb ik een 7,7 gehaald! Dat betekent dat ik nu geen onvoldoendes meer sta! Ook had ik laatst een scheikunde toets waar ik een 9,4 voor heb gehaald! Het gaat dus de goede kant op, mede dankzij uw hulp. Bedankt hiervoor!

M. d. V., Veldhoven

Onze zoon, groep 8 basisonderwijs, heeft op meerdere fronten veel profijt gehad van de bijlessen. Door de persoonlijke en gedreven aanpak van de docente heeft hij zijn doelstelling kunnen halen. Niet alleen zijn schoolprestaties maar ook zijn eigen motivatie is duidelijk verbeterd dankzij de bijlessen.

Nogmaals, bedankt voor de hulp, zeker ook voor G***! Super ook dat ze nog heeft geïnformeerd hoe de uiteindelijke Cito score was, zeer betrokken en persoonlijk.

E. B., Soest

Hierbij wil ik laten weten dat C*** is geslaagd voor het theoretische gedeelte van haar opleiding. C*** en ik vonden J*** een hele fijne en betrokken leraar en hebben zijn hulp bijzonder gewaardeerd.

C*** gaat nu naar de PABO; als zij weer probelemen heeft met rekenen zullen we zeker bij u aankloppen.

E. I., Oldenzaal

Ik had maar drie weken tot de toets. Dus de tijd was erg kort. De bijlesdocent was echter zeer snel geregeld. Hij gaf goed uitleg bij onderwerpen die ik niet begreep en bleef herhalen tot ik het wel begreep. De bijlessen waren leuk en gaf mij motivatie. Het was heel relaxed om met hem te werken.

B. J., Drachten

Wij zijn erg positief over de samenwerking met de docent van Abacus en onze dochter heeft al haar cijfers op de voor haar lastige vakken weg weten te werken en tevens heeft haar zelfvertrouwen een enorme stimulans gekregen. Goed nieuws is altijd de moeite waard!

I. V., Landgraaf

Onze dochter is zonder problemen overgegaan. Uw docent gaf haar precies wat ze nodig had: structuur. Hij zei in de eerste bijles: "Ik ga jou leren hoe je moet leren." En dat is gelukt.

E. P., Hengelo

We willen je even laten weten dat P*** is geslaagd voor haar VWO diploma.

En voor zowel economie als m&o allebei een voldoende op de lijst.

Leuk detail om te vermelden dat ze het centraal examen - economie super goed gemaakt heeft met een 6.9.

Ze had een goede klik met R***, en zonder dit half jaar bijles had ze het w.s. niet gered.

Wij zullen zeker refereren aan Abacus-bijlessen.

N. B., Grevenbicht

We willen graag laten weten dat uw docent een prima keuze was voor onze dochter. Hij is kundig, kan goed met pubers omgaan en heeft veel geduld. Hij gaf onze dochter het gevoel dat ze competent is.

T. O., Heerenveen

Onze dochter is geslaagd en toegelaten tot haar opleiding. Nogmaals dank voor jullie hulp.

W. D., Soest

De bijlessen Engels voor onze zoon lopen voorspoedig. Inmiddels heeft hij weer een 8 behaald, en is zijn overgang naar VWO 2 veilig gesteld.

Wij zijn tevreden over de gang van zaken tot nu toe.

M. K., Oudemirdum

Bij deze mijn dank voor de super goede bijlessen van A***.  Ze is echt een topper. Ik denk dat er maar weinig mensen zijn die in zo'n kort tijdsbestek zo doeltreffend wiskundige principes kunnen uitleggen! Ook buiten de lesuren om stond ze altijd klaar voor huiswerkbegeleiding op afstand, en extra uitleg.

En wat betreft Abacus als bijlesinstituut; alle lof voor het snelle afhandelen van mijn crisissituatie wat betreft Wiskunde. En bovendien voor een redelijke prijs.

A. v. d. B., Oosterbeek

Hallo Y***,
Als het goed is heeft D*** jou vandaag gemaild met daarin onder andere vermeldt wat zijn resultaat voor Engels in cijfers en decimalen was, dat hij heeft behaald in zijn afsluitende toetsweek van dit schooljaar VWO-2...
Een 7,8 Y***!
Een 7,8!!!
Zeer bedankt Y***, voor wat je voor onze jongen hebt gedaan en samen met hem. Ook zeer bedankt voor de plezierige, hem stimulerende contactname en

N. v. B., Franeker

Ongelofelijk veel aan de bijlessen Bedrijfseconomie gehad! Zelfs van een 3 naar een 8 gegaan en van een 4 naar een 7 (afgerond)!

De docent legt uitstekend uit, de communicatie met het instituut is prima. Kortom, een aanrader!

Ik heb echt zoveel aan jullie te danken, trots op mijn voldoendes! 

B. S., Amersfoort

Ik heb het tentamen dik gehaald! Vooral het chemie-gedeelte ging goed, dus de bijlessen hebben duidelijk hun vruchten afgeworpen. Wat me te wachten staat voor het volgende tentamen weet ik op dit moment nog niet maar als ik eventueel bijles nodig heb, kom ik bij jullie terug.