R. F., Almelo

De bijlessen verliepen prima. Snel geregeld en naar tevredenheid. Ze is nu op niveau, cijfer is gestabiliseerd naar een 7, ze kan nu zelfstandig verder.

S. W., Amersfoort

De lessen thuis zijn heel goed geweest voor O***

L. L., Almelo

Onze dochter heeft veel aan de bijles gehad. Het was een hele goede leraar, die met veel passie haar bijles gaf. Het was snel geregeld, dank je wel. Mocht het weer nodig zijn, dan nemen we zeker weer contact op.

J. B., Groenlo

Ik heb het erop zitten... het economie examen...

Ik heb denk ik heeeeeel veeeel mazzel gehad!

Er zaten veel inzicht vragen in en nauwelijks bereken vragen ;)

Ik merkte wel dat ik door de bijlessen wel beter antwoord kon geven op de vragen...

Nogmaals bedankt dat je me heb willen helpen! Ik heb er echt veel aan gehad en was ook veel zekerder met mijn antwoorden!

fam V., Heerlen

We willen de bijles per eind volgende maand beëindigen. Uw bijlesdocent heeft onze dochter op een fantastische wijze geholpen met het verbeteren van haar leerprestaties. Hij is geduldig, stimulerend en zoekt voortdurend naar creatieve oplossingen. Volgend schooljaar kan onze dochter naar verwachting op eigen kracht haar goede leerprestaties voortzetten. Hartelijk dank voor uw steun.

A. H., Oirsbeek

Geslaagd met mooie cijfers, natuurkunde opgehaald van 4,5 naar 6! Had het zonder jullie hulp niet gehaald! Stond er voor natuurkunde echt niet goed voor!

R. M., Den Ham

Bedankt voor alle gedane moeite. R*** heeft echt veel aan de bijlessen gehad en we hopen dat dit in het laatste nog te ontvangen cijfer terug te zien is.

Z. A., Deventer

Onze zoon had met beide docenten een goede klik. M*** is heel enthousiast, echt een topdocent. De docent voor NaSk legde het keer op keer weer uit, zo rustig. Hij wist onze zoon op de goede manier te prikkelen. Van beide heeft hij veel opgestoken en progressie geboekt. Ik zal Abacus zeker aanbevelen.

A. D., Stramproy

Vandaag heb ik mijn punten teruggekregen. En ik heb een 6.4 voor Engels Grammatica en een 6.9 voor Engels correspondentie :). Ik ben heel erg blij met deze cijfers, ze zijn niet heel hoog, maar ik ben er wel heel erg blij mee en wil u daarom ook bedanken voor de goede bijlesdocent.

E. C., Landgraaf

Ik ben zeer te spreken over de dienstverlening van AbacuS en zal hier in de toekomst, indien van toepassing, weer gebruik van maken. Een bijzonder groot compliment voor A*** S*** die mij door middel van haar professionele coaching en expertise veel geleerd heeft.

I. V., Landgraaf

Onze dochter is zonder problemen overgegaan. Uw docent gaf haar precies wat ze nodig had: structuur. Hij zei in de eerste bijles: "Ik ga jou leren hoe je moet leren." En dat is gelukt.

B. S., Amersfoort

Ik heb het tentamen dik gehaald! Vooral het chemie-gedeelte ging goed, dus de bijlessen hebben duidelijk hun vruchten afgeworpen. Wat me te wachten staat voor het volgende tentamen weet ik op dit moment nog niet maar als ik eventueel bijles nodig heb, kom ik bij jullie terug.

M. K., Oudemirdum

Bij deze mijn dank voor de super goede bijlessen van A***.  Ze is echt een topper. Ik denk dat er maar weinig mensen zijn die in zo'n kort tijdsbestek zo doeltreffend wiskundige principes kunnen uitleggen! Ook buiten de lesuren om stond ze altijd klaar voor huiswerkbegeleiding op afstand, en extra uitleg.

En wat betreft Abacus als bijlesinstituut; alle lof voor het snelle afhandelen van mijn crisissituatie wat betreft Wiskunde. En bovendien voor een redelijke prijs.

C. v. W., Epe

Hieronder de resultaten van W***. Laatste cijfer een 5.9 voor een luistertoets. Daar zijn we best tevreden mee, hiermee gaat hij met een 5.9 naar zijn eindlijst oftewel een 6.0 afgerond.

Ik heb al zijn cijfers in een bestand gezet zodat we kunnen zien dat hij een 4.8 gemiddeld stond toen mevr. M*** kwam.

Hierna alleen maar voldoendes op een 5.4 na voor een leestoets waar het hoogste cijfer een 5.5 voor was in de klas (best moeilijk dus).

De cijfers die gehaald zijn toen mevr. M*** er was zijn een 6.9 gemiddeld [...]

Oftewel: we mogen de conclusie trekken dat mevr. M*** goed werk heeft verricht [...] (en W*** ook uiteraard [...] )

We zijn blij dat M*** eind augustus in ieder geval voor een maand weer gaat starten met W***, gedurende die maand zullen we samen zien hoe het gaat [...] maar één ding kunnen we wel zeggen: we zijn enorm blij met de voldoende op de eindlijst!

T. H., Leusden

We hebben vandaag te horen gekregen dat onze zoon zijn Nederlands heeft gehaald.

We zijn zeer tevreden over de bijles van meneer K***. We willen hem wat sturen; zouden wij zijn adres mogen hebben?

M. P., Arnhem

Wat de bijles betreft gaat het heel goed, E*** heeft in de periode dat zij bijles heeft twee toetsen van NaSk met een voldoende afgerond!

Het contact tussen E*** en de bijles docent gaat ook goed. Zij gaat dus door naar het tweede leerjaar. Ik ben dan ook heel blij dat ik jullie heb benaderd, en kan het iedereen aanraden die het nodig heeft. Ik heb jullie folder ook door gegeven aan een HBO student die momenteel moeite heeft met het examen Nederlands.

W. A., Varsseveld

Ik wil jouw even laten weten dat I*** haar diploma niveau 3 verkoopleider heeft gehaald.

Mede door jouw, en de juiste personen die economie en nederlands gaven. Zij heeft de bijlessen met plezier gedaan met als resultaat een diploma.

Degenen die haar bijles heeft gegeven zou je die ook willen bedanken,zonder hun was het zeker niet gelukt.

Nogmaals bedankt, ook namens I*** en mijn man.

N. A., Amersfoort

Hoera hoera hoera, R*** is door naar 4 HAVO, en wat een laatste sprint heeft ze gemaakt

Haar mentor noemde haar zelfs klassikaal als voorbeeld afgelopen maandag: van 5 onvoldoendes (met een 4) naar 1 onvoldoende, geen bespreekgeval, gewoon in 1 keer door.

Door de bijlessen is ze van gemiddeld 3 naar een 5 gegaan, en is ze niet meer bang voor wiskunde.

N. v. B., Franeker

Ongelofelijk veel aan de bijlessen Bedrijfseconomie gehad! Zelfs van een 3 naar een 8 gegaan en van een 4 naar een 7 (afgerond)!

De docent legt uitstekend uit, de communicatie met het instituut is prima. Kortom, een aanrader!

Ik heb echt zoveel aan jullie te danken, trots op mijn voldoendes! 

M. G., Markelo

Fijn, dat er snel een docent beschikbaar was. De heer J*** kon het goed en op een prettige manier uitleggen.  Het waren maar 5 lessen, maar onze zoon heeft er al veel aan gehad. Hij heeft kennis opgedaan, maar vooral zijn zelfvertrouwen is toegenomen.

R. B., Gulpen

Het is wel een wat late mail, want het economie examen is al een hele tijd geleden. Ik had het niet gered om nog tussendoor een mail te sturen, ik moest zelfs naar de trein rennen. Het examen vond ik eigenlijk best wel meevallen, maar het betoog schrijven, dat was nogal heel vaag, ik weet niet of u het examen al in de tussetijd gezien heeft? In ieder geval, de bijlessen hebben heeeeeeel erg geholpen!! Ik had namelijk een 6 voor economie!! :D:D:D:D En ik ben ook geslaagd!!! :D:D:D:D:D

S. B., Deventer

Onze zoon heeft veel aan de bijlessen gehad. Hij had een hele goede klik met de docent. Hij vond het erg leuk en is nu op niveau. Hij vindt het erg jammer dat de lessen stoppen, misschien later nog weer.

E. I., Oldenzaal

Ik had maar drie weken tot de toets. Dus de tijd was erg kort. De bijlesdocent was echter zeer snel geregeld. Hij gaf goed uitleg bij onderwerpen die ik niet begreep en bleef herhalen tot ik het wel begreep. De bijlessen waren leuk en gaf mij motivatie. Het was heel relaxed om met hem te werken.

J. v. d. P., Tiel

De Engelse lessen zijn afgelopen dinsdag volgens programma beëindigd. We zijn zeer tevreden over de samenwerking met uw docent. De manier van lesgeven, grammatica, voorlezen en presentaties / voordrachten, beviel erg goed.

Mijn zoon heeft behoorlijke progressie gemaakt, wat ook het doel was. Het belangrijkste van de lessen, vind ik dat hij zijn drempel van durven spreken in Engels voor publiek aanzienlijk verlaagd heeft en hem zelfverzekerder heeft gemaakt.

E. B., Soest

Hierbij wil ik laten weten dat C*** is geslaagd voor het theoretische gedeelte van haar opleiding. C*** en ik vonden J*** een hele fijne en betrokken leraar en hebben zijn hulp bijzonder gewaardeerd.

C*** gaat nu naar de PABO; als zij weer probelemen heeft met rekenen zullen we zeker bij u aankloppen.

J. B., Bilthoven

J*** is dankzij de bijles, eigenlijk tegen onze verwachting in, toch over naar de 5e. In september gaan we zeker door met de bijlessen. J*** zegt zelf dat hij er veel aan heeft.

M. S., Enschede

Er was een ontzettend goede klik tussen onze zoon en de docent.

Hij is flink vooruitgegaan met spelling. Het kwartje is gevallen en gaat nu in sneltreinvaart door.

Dank voor jullie inzet!

R. Sch., Beek

Het doet me plezier u te kunnen berichten dat de bijlessen naar goede tevredenheid verlopen. De heer L*** weet B*** en S*** er goed bij te houden.

M. O., Leeuwarden

Nogmaals wil ik u bedanken voor uw snelle actie. Dankzij de begeleiding van Abacus heeft onze dochter eindelijk begrepen welke manier voor haar werkt om te leren. 

Zo heeft ze  de mogelijkheid gehad om haar opleiding met goed resultaat af te ronden.

B. R., Ede

Wij willen graag een review geven over de bijles die onze zoon heeft gehad:

Onze zoon heeft in totaal 8 bijlessen gehad voor economie. De bijles docent, Lucien R***, heeft met hem veel eindexamens geoefend en hem bijzonder goed begeleid. Onze zoon heeft dan ook een mooie voldoende gehaald op het eindexamen en is geslaagd voor zijn VWO 6.

Zeer bedankt voor de hulp!

T. B., Schalkhaar

Onze zoon heeft nooit geen zin om bijles te volgen, omdat hij Engels verschrikkelijk vindt. Maar als de docent er is geweest, is hij altijd weer vrolijk.

Ze voelt onze zoon goed aan en laat de lessen deels aansluiten op de interesses van onze zoon. Dat vindt hij erg leuk.

Ze steekt er veel tijd en energie in. Mocht het na de zomer toch nog nodig zijn, dan nemen we zeker weer contact op. Dank jullie wel.

M. d. V., Veldhoven

Onze zoon, groep 8 basisonderwijs, heeft op meerdere fronten veel profijt gehad van de bijlessen. Door de persoonlijke en gedreven aanpak van de docente heeft hij zijn doelstelling kunnen halen. Niet alleen zijn schoolprestaties maar ook zijn eigen motivatie is duidelijk verbeterd dankzij de bijlessen.

Nogmaals, bedankt voor de hulp, zeker ook voor G***! Super ook dat ze nog heeft geïnformeerd hoe de uiteindelijke Cito score was, zeer betrokken en persoonlijk.

N. V., Enschede

Ik heb Engels binnen en gehaald met een 6 !

Bedankt voor alle hulp! Ik ga jullie zeker aanraden bij andere studenten.

P. F., Heerlen

De bijlesdocent is een zeer prettig persoon in lesgeven en omgang. Onze dochter heeft de wiskundelessen ook altijd als zeer prettig ervaren en heeft tevens haar wiskundepunt en -kennis al goed opgehaald.

D. d. G., Leeuwarden

Hartelijk dank voor uw bemiddeling van een bijlesdocent voor onze dochter. Het heeft haar goed gedaan, ze voelde zich veel rustiger en is geslaagd. De docent heeft goed werk geleverd!

M. G., Enschede

De docent heeft mij niet alleen veel meer kennis van het engels bijgebracht, maar ook tips voor mentale weerbaarheid. Hier heb ik veel aan gehad.

J. M., Heerlen

... mijn zoon heeft 6 verliespunten weten af te bouwen naar 2, waardoor hij rechtstreeks bevorderd kon worden naar 3 HAVO. Wij zijn er erg blij mee! Zijn bijlesdocent heeft heel erg zijn best gedaan. De klik was er en mijn kind verheugde zich zelfs op de lessen. De docent was nauwgezet, betrokken en gaf met geduld de nodige uitleg.

N. B., Deventer

Ik wou nog kort melden dat ik het tentamen met succes ( 9,1) heb afgesloten. Bedankt voor je snelle ondersteuning.

J. W., Goor

R*** is heel positief over de docent. Ze vond de lessen erg prettig en heeft er heel veel van opgestoken. Ze begon met een 3,4 en is naar een 6 gegaan op het CE. Het is zeker goed geweest om Abacus in te schakelen. Dank jullie wel.

G. L., Culemborg

Het was een prettige samenwerking en mijn zoon heeft er veel aan gehad.

U wordt vriendelijk bedankt voor het leveren van deze service en zo mogelijk tot nog eens.

D. v. E., Sittard

Ik wilde even laten weten dat onze dochter over is naar Havo 4. Ze heeft hard gewerkt met haar bijlesdocent. Door inzet en geduld van haar docent is het helemaal goed gekomen!

V. P., Heerlen

Ik wilde even zeggen dat ik [...] geslaagd ben! Ik wil u heel erg bedanken voor uw hulp!

R. W., Maastricht

Onze dochter is geslaagd, met een 6 voor scheikunde. Bedankt voor uw bijdrage en in het bijzonder dank aan de bijlesdocent.

J. K., Donkerbroek

Wij willen u op de hoogte brengen dat onze dochter is geslaagd  met een 6 voor wiskunde en economie.

Wij zijn zeer tevreden over de hulp die onze dochter heeft ontvangen van uw docent. Wij kunnen met overtuiging melden dat dit zonder deze hulp niet was gelukt.

Wij zullen Abacus zeker positief aanbevelen bij anderen.

M. S., Tubbergen

We zijn echt blij dat we het opgepakt hebben. Hij plant nu veel beter en dat was het grote probleem. De cijfers gaan omhoog, hij wil het nu zelf verder doen. Dank jullie wel.

J. L., Borne

Onze dochter is geslaagd met een 6,9. Totaal boven verwachting! De gedrevenheid van de docent, die bleef herhalen en het nooit af liet weten, geweldig. Zonder de bijlessen was ze nooit geslaagd voor economie. Dank en we bevelen Abacus en R*** zeker aan.

G. B., Voerendaal

Hierbij wil ik U van harte bedanken voor de bijles die voor mijn dochter uiterst succesvol zijn verlopen.

Op de hogeschool had ze een vak, boekhouden, welke ze op de HAVO niet had gehad. Voor de toets had ze naar maar 3 lessen een mooie 7.3.

Verder wil ik de heer S*** uit Maastricht ook hartelijk bedanken voor de prettige en duidelijke uitleg, gewoon klasse. En voor de voortijdige beëindiging, door de goede resultaten, werd geen enkel probleem van gemaakt. Nogmaals hartelijk dank, en voor de toekomst zal ik indien nodig graag weer gebruik maken van jullie instituut.

A. v. B., Buren

De bijlesdocent legde het goed uit en H*** heeft de laatste natuurkundetoets afgesloten met een 7 en hiermee een tekortpunt weggewerkt en is overgegaan naar HAVO 5.

M. v. W., Hoogland

M*** had nooit economie gehad en voor zijn eerste toets had hij een 1. Aan de bijlessen heeft hij veel meer gehad dan aan de lessen in de klas. Hij had een heel goeie klik met de docent en na tien bijlessen is hij geslaagd!

E. P., Hengelo

We willen je even laten weten dat P*** is geslaagd voor haar VWO diploma.

En voor zowel economie als m&o allebei een voldoende op de lijst.

Leuk detail om te vermelden dat ze het centraal examen - economie super goed gemaakt heeft met een 6.9.

Ze had een goede klik met R***, en zonder dit half jaar bijles had ze het w.s. niet gered.

Wij zullen zeker refereren aan Abacus-bijlessen.

T. W., Gendringen

Heey,
Ik heb een 7.4 voor het wiskunde proefwerk gehaald! :)

E. d. T., Zevenaar

Hallo Meneer B***,
Ik kan u met heel veel vreugde melden dat ik een 7.9 voor mijn Nederlands tentamen heb gehaald! Echt een super mooi cijfer, ruim voldoende, waar ik zeer trots op ben. Ik wil u nogmaals bedanken voor alle energie en tijd die u in mij gestoken heeft.

M. S., Klimmen

Vandaag heb ik eindelijk de laatste barrière overwonnen en nu ben ik officieel toegelaten tot de bachelor Maschinenbau aan de RWTH Aachen! Zonder uw moeite en inzet was ik hier zeker niet zo makkelijk gekomen, dus bij deze nogmaals bedankt voor uw inzet!

C. S., Heerenveen

We zijn heel tevreden over de bijles en het heeft de schoolresultaten van onze zoon erg verbeterd. Voor hem was deze manier van individuele bijles echt de goede methode.

D. P., Koningsbosch

Er staan nog 2 bijlessen gepland, de bijlesdocent was een prima leraar, we zijn zeer tevreden over hem.

A. B., Deventer

Ik wou even zeggen dat ik geslaagd ben en een 6,2 heb gehaald voor mijn centraal examen! Ik wou u nogmaals super bedanken voor uw hulp. Het heeft me heel erg geholpen.

fam. M., Kerkrade

Dank voor de steun in de achterliggende twee jaar, we kunnen hopen op een succesvol einde van de middelbare-schoolperiode van ons kind. De docent had een rustige manier van blijven uitleggen, dat had een zeer goed effect. De bijles was een positieve input voor ons kind!

J. V., Hoensbroek

Wij willen u meedelen dat onze zoon inderdaad zonder problemen geslaagd is met uiteindelijk nog een extra compensatiepunt voor Engels, wie had dat gedacht! Natuurlijk heeft hij meteen naar zijn bijlesdocente gebeld en haar bedankt.

J. H., Landgraaf

De vroegtijdige opzegging is zonder meer te danken aan de goede bijlessen, die mijn zoon bij uw instituut genoten heeft. Ik heb zelfs kunnen constateren dat zijn plezier en motivatie in de franse taal sterk is toegenomen. Tijdens de bijlessen kwam ondermeer naar voren dat onderwerpen zoals de grammatica niet of nauwelijks behandeld waren tijdens de lessen op school. De vooruitgang en enthousiasme zijn duidelijk zichtbaar in de stijging van zijn resultaten. Het cijfer is gestegen van een 5,3 naar een 7,5. Ik mag dan ook zeker stellen dat we uitermate tevreden zijn over uw instituut en zullen AbacuS zeker verder aanbevelen en er uiteraard ook weer zelf gebruik van willen maken als dat nodig mocht blijken.

I. D., Landgraaf

Mijn kind en uw docent hebben prettig samengewerkt en wij kijken tevreden terug op de bijlessen.

E. D., Sneek

De bijlessen natuurkunde zijn uitstekend gegeven door de docent van AbacuS en hebben onze zoon enorm geholpen zijn kennis te verdiepen zodat hij ook volgend examenjaar met veel vertrouwen in gaat.

B. B. en F., Velp

Goedeavond S***,

We zijn heel erg blij met J***!!

Hij doet het zó goed.

Zijn betrokkenheid en inzet zijn echt super!!

Ik wil dat toch even melden...

R. W., Velp

Bedankt!!!
Ik was eerst vrij zeker dat ik geslaagd was, maar hoe dichterbij het kwam hoe minder zeker ik werd. Ik ben erg tevreden met mijn lijst en ik heb voor economie een 7,5 weten te halen!
Nogmaals, bedankt voor de bijles.

A. v. d. B., Oosterbeek

Hallo Y***,
Als het goed is heeft D*** jou vandaag gemaild met daarin onder andere vermeldt wat zijn resultaat voor Engels in cijfers en decimalen was, dat hij heeft behaald in zijn afsluitende toetsweek van dit schooljaar VWO-2...
Een 7,8 Y***!
Een 7,8!!!
Zeer bedankt Y***, voor wat je voor onze jongen hebt gedaan en samen met hem. Ook zeer bedankt voor de plezierige, hem stimulerende contactname en